BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


31. elokuuta 2011

° Esteitä, päivittelyä + Topi! °

Miski otsikko on aina niin kauhean hankala keksiä? :D No joo ,taaskaan ei mitään kovin kummoista ole tapahtunut ,eilen oli Pedantissa tuntii  ja menin Ellillä hypättiin tällä kertaa aikaas pieniä , mutta meni ihan kivasti :) Ei ole vielä vapautunut siitä myöhemmältä estetunnilta  paikkaa , mutta toivottavasti pian vapautuisi niin pääsisi  2x viikossa kunnolla hyppelemään!

Aluksi tultiin ravissa  pitkällä sivulla olevia maapuemeja mihin tehtiin voltti aina puomien jälkeen . Tämän jälkeen jatkttiin puomit , laukannosto ja toisella pitkällä sivulla olevat laukkapuomit mikä nostettiin pieneksi pystyksi vähän ajan päästä.  Annettiin hetki kävellä ja aloitettiin hyppäämään  pysty-pysty linjaa mihin väliin piti aluksi saada 6 askelta  kontrolloitiin aluksi, että hevoset tulevat kiinni kun pyytää. Esteitä nostettiin muutaman kerran ja väliä alettiin tulemaan 5 laukalla.  Kentän reunalle pyllähti tässä vaiheessa lauma pikkulapsia pyörineen ja vanhempineen  joita Elli jäikin aluksi kyttäämään ja  hyppäsi vinosti linjan ensimmäiselle pystylle minkä jälkeen veti pään  alas , kääntyi vasemmalle  taisi siinä pukatakkin, ihme poni! :D Tultiin uusiksi eikä tällä kertaa enään pahemmin kyttäillyt. Loppu tuntiin tultiin  kaksi erinlaista rataa (toivottavasti kuvasta saa jotain selkoa)


Eka tultiin punaisella merkitty eli ensiksi  pysty mistä johdettiin vasemmalle, hypättiin pysty josta jatkettiin linjalle väliin viidellä askeleella. Tämän jälkeen annettiin kävellä ja lopuksi tultiin tota mustalla merkittyä eli oikesta kierrokseta ensiksi pysty  siitä hypättiin linja väärinpäin ,hypättiin pysty josta taas johdettiin  hiukan vasemmalle ja tultiin viimeiseksi vielä tuo pysty. Elli hyppäsi kivasti ja eteni sopivassa tempossa ja tunnista jäikin  ihan ok fiilis! :) Taaaskaan ei valitettavasti ole kuvia ,mutta toivottavasti joku tulisi torstaina kuvailemaan estetuntia niin saisi tännekkin hiukan hyppykuvia! 




Tänään pääsinkin koulusta jo puoli 12, kävin kotoo kautta ja lähdin tallille Inkisille. Oli kiva kun tallissa ei ollut ollenkan paljon muita ihmisä ja sai harjata ja laittaa Topin rauhassa kuntoon käytävällä. Kentällekkään ei tullut tänään ketään samaan aikaan joten saatiin mennä tunti ihan rauhassa.  Alussa alkoi tihkuttamaan vettä (siksi alempana videossa laatu hiukan huono) mutta onneksi  sade loppui aikas pian. Alkuun väistätettiin käynnissä ympyröillä molempiin suuntiin tämän jälkeen  jatkettiin ravissa työskentelyä pääty-ympyrällä. Laukassa tehtiin siirtymisä  raviin , pari askelta ravia ja siitä nostettiin uusi laukka. Topi oli jotenkin kamalan tahmea ratsastaa eteen. Loppuun sitten laukattiin vielä ympyrällä  ja  mistä jäätiin vielä työskentelemään ravissa,  sitten loppuravit  ja käynnit ja Topi pääsi talliin suihkun kautta takaisin laitsalle! :)



Ohoo tulipas paljon tekstiä :o huomenna sitte koulun jälkeen ottamaan uudet  geelikynnet ♥  ja illalla estetunnille!  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016