BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. elokuuta 2011

Ostoksia ja estetunti

Torstaina oli Pedantissa  estetunti ja taas kerran oli Elli :) Ei siinä mitään Elli on oikein kiva hypätessä ja nyt olen tykännyt sillä mennäkkin kun on sujunut ihan kivasti eikä poni ole mitään typeryyksiäkään keskinyt!  Ennen tuntia käväisin katsomassa  ihan tallin  vieressä  olevasta ratastuskaupasta josko sieltä löytyisi jotain kun siellä oli paljon kesämalliston  tavaraa alennetuin hinnoin! Löysinkin itselleni Kingslandin  tummansinisen  hupparin ja myöhemmin kävin ostamassa samasta kaupasta mustan KL:n  toppaliivin kun sekin oli alennuksessa puoleen hintaan.




Ulkona satoi  joten mentiin taas  maneesissa. Alkuverkassa tultiin päädyssä olevia kavaletteijä ravissa ja laukassa herkisteliin hevosia hiukan pohkeelle ja ohjalle , tehtiin laukkasta raviin ja laukasta käyntiin siirtymisiä.  Elli ei aluksi reagoinut pohkeeseen  hyvin , mutta muutamien siirtymisien jälkeen alkoi sujua ihan kivasti.  Verkkojen jälkeen sitten alettiin hyppäämään. Tultiin aluksi ristikko-ristikko linjaa , ristikolle sisään ravissa mistä jatkettiin laukassa esteiden väliin ympyrä ja ympyrän aikana takaisin raviin mistä ristikko ja  sen jälkeen jatkettiin laukassa. Tätä tultiin muutaman kerran jonka jälkeen esteet nostettiin pystyiksi ja jatkettiin linjaa  ilman ympyrää viidellä laukalla.  Tätä kun oltiin tultu pari kertaa nostettiin linjan jälkimmäinen este okseriksi ja väli tultiin neljällä, loppuun  sitten lisättiin vielä kavaletti  mistä kolmella laukalla linjan ensimmäiselle pystylle.  Tämä sujui  meiltä paremmin  kuin tuo aikasempi viiden laukan väli ja loppuun tulikin  muutamat hyvät hypyt mistä jäikin  sitten hyvä fiilis!  Tästäkään tunnista ei tällä kertaa ole kuvia kun ei ketään ollut kuvailemassa :(


Tänään sitten kerkisin  käymään katsomassa millaisia saappaita Reunoksella on. Suurin osa saappaista olivat oudon mallisia ja olisivat jääneet jalassa liian korekalle kun kummikin  mulla on kauhean pieni jalka :D  Koitin sitten jotain uusia Mountain horsen saappaita  jotka sitten ostinkin  ne  olivatkin jalassa tosi siron näköiset ja mukavan tuntuiset ! :)


4 kommenttia:

  1. kuin kalliit kengät ostit.. oon harrastanu ratsastusta 15 vuotta ja en oo ostanu kun halvimpia kenkiä.. Hyvin pärjään kun olen suomen mestarikin.

    VastaaPoista
  2. Ketä mahdat olla jos kerta oikein suomen mestari? :D jaa a, ei noi nyt niin kalliit ollut, hyvään kannattaa panostaa , koska en ihan heti tule todellakaan ostamaan uusia!! Nää saappaat oli ainoat mitkä eivät olleet liian pitkät kun mulla kumminki ihan sairaan pieni jalka ja nää istuis myös hyvi ja oli hyvän tuntuiset jaloissa! :)

    VastaaPoista
  3. hei paljon maksoit tost liivist :)?

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016