BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. elokuuta 2011

Kuvatäyteinen postaus ja Topi!

Eilen oli Pedantissa tunti ja mentiin koulua.  Alkutunnista aloitettiin käynissä väistättämään pääty-ympyröillä ulos niin, että etuosa pysyisi mahdollisimman suorana ja takaosa väistäisi   josta jatkettiin uraa pitkin väistämistä, tehtiin tätä käynnissä hetki mistä jatkettiin samaa ravissa.   Aluksi Ellin pää oli vain kaarella ja takaosa väistätti huonosti  , kun korjasin virheen ja annoin terävämmin pohjetta alkoi takaosakin väistää.




Väistöjen jälkeen jatkettiin  koko uraa ravissa mistä piti saada hevonen mahdollisimman suoraksi lähelle aitaa niin, että kumminkin  taivuttamalla näkee sisäpuolen silmäkulman. 



 Jatkettiin aijempaa taivutusta sitten toisessa suunnassa , missä Elli tuntuikin hiukan paremmalta.
Tässäkin suunnassa  jatkettiin koko uraa ravissa ja yritettiin taas saada  hevonen mahdollisimman suoraksi lähelle aitaa.



Jakaannuttiin kahdelle pääty-ympyrälle missä aletttiin taas vaistämään ulos päin tästä suoristettiin ja sisäpohje jäi eteen ja nostettiin laukka. Elli ei aluksi reagoinut pohkeeseen eikä nostanut kunnolla laukkaa , väistöissäkin se tippui välillä ravista käyntiin.  Vaihdettiin suuntaa ja jatkettiin samaa tehtvää . Loppua kohden tuli hyvät väistöt  eikä  Elli tiputtanut käytiin väistöjen aikana, laukkakin nousi oikeissa kohdissa kun Elli alkoi reagoimaan pohkeeseen. 


Loppuraveissa pyrittiin ratsastamaan hiukan pidemmällä askeleella.
Tunnista jäi iha ok fiilis! Elli oli hieno :)




Tänään illalla  olin ratsastamssa Topilla. Oli ihmeen reipas jo heti alkuuun :o Tehtiin ympyröillä ja uralla aluksi käynnissä ja ravissa  noita samoja väistöjä  mitä eilen tunnillakin,  Topi reagoi heti pohkeeseen hyvin ja säilytti ravin väistön ajan ja suorallakin sekä väisti myös ihmeen hyvin! Kentällä oli ravipuomit  missä joka toinen puomi oli toisesta päästä nostettu hiukan. Tultiin niitä sitten muutaman kerran molempiin suuntiin ja tein aina puomien jälkeen  päätyyn ympyrät. Kentälle  tuli yhdessä vaiheessa paljon muitakin ratsastamaan ja oli vähän ahdasta niin ei otettu kauheasti laukkaa muutakun molempiin suuntiin hiukan alkusi koko uraa mistä jäätiin päätyihin työskentelemään ympyrälle. Topi oli ihan super loppua kohden ! en muista koska viimeksi mun kanssa ois liikkunut noin kivasti mitä tänään! :)  Harmittaa kun ei ollut kameraa eikä ketään kuvaamassa , no ehkä ensi viikolla Topista kuvia ! 

Huomenna pitäisi olla este tunti Pedantissa , saa nähdä pääsenkö kun nousi  ihan yht äkkiä kuume kun tulin tallilta :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016