BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


10. elokuuta 2011

Tiistai ja Keskiviikko

Eilen sitte oli  Pedantissa yleistunti, Sepi piti tunnin jaa taas menin Ellillä! Tunti meni  jotenki kauheen nopeasti eikä tunnin aikana oikeestaan keritty tekmään mitään kovin kummosta. Alkuun kevenneltiin aika kauvan mistä jatkettiin laukassa muutama kierros  kevyessä istunnassa ensiksi oikeassa ja sitten vasemmassa kierroksessa .Verkkojen jälkeen jäätiin pääty-ympyrälle missä tultiin laukassa kahta puomia , hetken päästä puomit vaihdettiin kavaletteihin ja tultiin sitten niitä.  Elli oli aluksi jotenki kauhean tahmea ratsastaa mutta onneksi loppuun alkoi liikkumaan ihan reippaasti! Toisaalta  tykkään Sepin pitämistä tunneista  kun kiinnittää paremmin huomiota, istuntaan, jalkojen asentoon ja muihin , ja korjaa heti jos jokin ei mene niinkuin pitäisi  mutta tää tunti tais mennä enemmän puheen kuin tekemisen puolelle. No toivottavasti  huomisen estetunti olisi sitten hiukan tehokkaampi! :)



Tänään olin taas Inkisillä ratsastamassa Topilla. Metsästin sitä aika kauvan alkuksi laitumelta ku ei meinannu antaa millään kiinni :D Mentiin kentällä reilu tunti aika tehokkaasti , nyt oli pitkästä aikaa satulakin kun kesän aikana  melkeen aina oon  mennyt sillä ilman satulaa ja aika rennosti.  Tehtiin alkuun muutamat  pysähdykset , peruutukset ja väistöt molempiin suuntiin . Jatkettiin tästä ravissa ja tehtiin vähä temponvaihteluita  ja työskenneltiin pääty-ympytöillä.  Laukassa sitten baanattii aluks koko uraa molempiin suuntiin muutama kierros mistä jäätiin ympyrälle, Topi oli ennen laukkoja kauheen tahmea ratsastaa eteeen  mutta laukan jälkeen virtaa sitten löytys. Loppuun sitten  ravailtiin pari kierrosta ja pitkät loppu käynnit ja käveltiin talliin  ja Topi pääsi suihkuun ja takaisin laitsalle! :)

laama♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016