BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


25. elokuuta 2011

Jumping!

Tänään pitkästä aikaa tunnilla mulla olikin Kossu! :)  Alussa kun aloitettiin  verkkaamaan ensiksi ravissa mietin mitä tästäkin tunnista mahtaa tulla kun Kossu liikkui ihan sairaan tahmeasti eteen!  Opettaja antoi sitten raipan ja ei tarvinnut kun vain pitää raippaa kädessä , niin  Kossu oli aivan eri hevonen jota sai välillä pidättääkkiin.    Jakaannuttiin pääty-ympyrälle missä jatkettiin laukassa niin, että  ensiksi laukattiin hiukan matkaan sujuvaa pitkää laukkaa kevyessä istunnassa jonka jälkeen otettiin kiinni ja yritettiin hidastaaa pienempään laukkaan. Kossu toimi tässä oikein hyvin, lisäsi heti laukkaa  ja hidasti kun pyysi. Aloitettiin siteen hyppäämään toisessa päässä olevaa pystylankkua , mitä hypättiin ympyrällä vasemmassa kierroksessa , tähän tulikin hyvät hypyt. Muutama kerta tultiin tätä minkä jälkeen alettiin tulemaan lankku okseri linjaa minkä väli taidettiin tulla viidellä askelella.  Loppuun otettiin sitten pienimuotoinen rata, jota nostettiin muutamien kierrosten jälkeen.


Alkuun tuli  pystylankku este, mistä johdettiin hiukan oikealle ja a  pysty - pysty sarjalle joko viidellä tai neljällä  päätin, että tullaan tämä viidellä askeleella, tämän jälkeen tuli okseri viidellä laukalla tuohon ensimmäiselle pystylankku esteelle.  Estetitä nostettiin ja  tuo eka väli  tultiin neljällä, joten sai hiukan ratsastaa eteen ennen pystylankkua ja hiukan  sen jälkeenkin jotta tulisi hyvin, loppu rata mentiin muuten ihan samalla tavalla kuin aikasemminkin.  Jäi tosi hyvä fiilisi tunnista , Kossu liikkui oikein kivasti ja tällä tunnilla tulikin hyviä hyppyjä :) Harmi vain kun tälläkään tunnilla ei ketään tainut olla kuvaamassa niin en tähänkään postaukseen nyt saanut tältäpäivältä kuvai :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016