BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. lokakuuta 2011

Erikoispostaustoiveita?

Jeee, kiiitos jo 30 lukijalle! :)  Voisin vaikka sen kunniaksi tehdä  kysymyspostauksen joten pistäkää kaikki kysymyksiä tulemaaan ,  teen jos tulee vaan tarpeeksi kysymyksiä  tai  sitten jos  jollain on parempia erikoispostaus ehdotuksia niin pistäkää ehdotuksia vaan tulemaan!!



Eilen tiistaina olin jälleen  Pedantin estetunnilla Kossulla. Hypättiin vain neljää estettä, mitkä olivat aikas matalia mutta osa kääntämis harjoituksista olivat kyllä aika haastavia. Omasta mielestä tunti sujui suhtkoht hyvin. 
Kossu liikkui heti verkasta lähtien tosi reippaasti.Aluksi alettiin tulemaan pareittain toisessä päässä olevaa kahta kavalettiä ympyrällä, toisella kavaletillä piti aina kääntyä seinän kautta toiseen kierrokseen , tätä tultiin molemissa suunista parikertaa.Parin kierroksen jälkeen Kossu kääntyi  toisen kavaletin jälkeen hyvin ja laukka säilyi koko kaaren läpi. Seuraavaksi vaihdettiin tehtävää, tultiin jälleen pareittain kahdeksikolla neljää estettä. Ensimmäinen väli tultiin aluksi  5 askeleella mutta kun esteitä korotettiin parin kierroksen jälkeen tultiin se 4. Tässä piti ottaa heti ensimmäisen esteen jälkeen kunnolla kiinni. Toinen väli tultiin 3 askeleella jossa piti pikkaisen ratsastaa eteenpäin. Lopuksi tultiin  vielä  niitä kahta kavelettiä päädyssä niin, että heti ekalla kavaletillä piti olla kääntämässä seuraavalle jotta saisi mahdollisimman suoran tien kavaletille. 


Tästä tunnista ei ole ollenkaan kuvia tai videoita, mutta luultavasti taas torstain estetunnilta tulee videomateriaalia tänne blogiin :) 

Ai niin , Topista vielä tein noista "vanhoista" materiaaleista huvikseni videon! 




4 kommenttia:

  1. erikoispostus vaikka sun ratsastusvaatteista? :)

    VastaaPoista
  2. joo ton voisin lähiaikoina vaikka toteuttaa :)

    VastaaPoista
  3. kiva blogi sulla! :) rupesin lukemaaan ;)
    http://corahsworld.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. sonja, kiiitos paljon! :) käyn myös kurkkaamassa sunkin blogia ;)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016