BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. lokakuuta 2011

Loppuviikkoni

Eilen torstaina oli jälleen Pedantissa estetunti, Iitu oli pitämässä tunnin ja mulla olikin piiitkästä aikaa Vilma ,viimeksi menin sillä joskus kesällä muutaman kerran, oikeen kiva hypätessä :)

Verkkojen jälkeen tultiin pari kertaa  korottaen yksittäistä pystyä joka oli kokorataleikkaamaisesti , tämän jälkeen tultiin sama pystyä ja okseria kaarevalla linjalla , väliin tais vissiinkin tulla 5 askelta. Tässä jäin okserilla muutaman kerran pikkasen jälkeen, nyt kun  oon Kossulla hypänny aika monta kertaa putkeen niin tottunut siihen,että Kossu ottaa yhden pienemmän askeleen esteen väliin tai jos paikka on huono lyö liinat kiinni, mutta Vilma hyppää kauvempaa eikä kauhean helpolla kiellä .Tämän jälkeen taidettiin hypätä muutaman kerran  sama linja ja jonka jälkeen vielä erikseen pysty ja okseri. Loppuun tultiin pari kertaa korottaen pienimuotoista rataa.
Ekaksi tultiin tuo pysty okseri kaarevalinja jonka jälkeen toisesta suunnasta pelkästään pystyä josta jatkettiin yksittäisenä linjan okseri ja loppuun tuli vielä sarja.  Sarjalla jäin taas hiaman jälkeen tultiin muutaman kerran uusiksi jolloin jälkimmäiselle kiellettiin, pari kertaa uusiksi tultua meni ihan hyvin!

hehh pari hyppyä tuli vaan videolle.. x)

Nyt viikonloppuna voisin vaikka toteuttaa ton erikoispostauksen mun ratsastusvarusteista, kun saanut tähän mennessä eniten ääniä :D aika tasavertaisesti noi muutkin on saanu ni sitten ku on aikaa ni voin noita muitakin toteutella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016