BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. lokakuuta 2011

Turha postaus

Aika turha postaus tulossa, kun ei mitään tärkää asiaakaan erityisemmin ole mutta ajattelin  tulla "päivittämään" 
Uudistin nyt hieman tuota ulkoasua kun sain Elisalta tuon bannerin , kiitos siitä! :) Tuossa sivussa onkin pienimuotoinen kysely niin voitte siihen vastailla. 


Väsäsin niistä Liinan kuvaamista videoista Kossusta lyhkäsen videon mikä tuossa alapuolella,  ei mikään kovinkummoinen mutta toivottavasti mielyttää edes jotakuta  :D 



Jos jollain on blogin suhteen jotain parannusehdotuksia ,kommentteja, toiveita esim. erikoispostauksien suhteen tai jonkun muun niin pistäkää ihmeessä vaan viestiä. Erikoispostauksia toteutan ihan mielelläni kunhan vaan annatte aiheita! :) Kommentteijakin olisi kiva saada hiukan enemmän .

3 kommenttia:

  1. Voisit tehä sellasen erikoispostauksen ku "Elämäni aakkoset", sillee et jokaisest kirjaimest kerrot jonkun sulle tärkeen asian eli esim H, hevoset jne... Jos sait selvää :D

    VastaaPoista
  2. Joo vois harkita ;D kyl taisin jotenki tajuta, mut en tie keksinks todellakaan kaikist aakkosist mitään XD ja sit et jos siit tulee kamalan pitkä mut pitää kattoo :)

    VastaaPoista
  3. no tuskin kukaa keksii esim. mistää z:stä tai å:sta mitää nii ei kai sil sit mitää välii oo ;) mut täs kiva esimerkki:

    http://imnumberoneinmylife-hellin.blogspot.com/2011/08/oman-elamani-aakkoset.html

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016