BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. lokakuuta 2011

jaarittelua & estetunti

Tuli  taaas vaihteeksi kiusattua itseään selaamalla ht.netin myyntihevos ilmoituksia ja katsomalla kaikkia kivoja  hevosvarusteita  nettimyymälöistä,edelleen  lottovoittoa odotellessa! Porukoidenkin kanssa tuli taas tuloksetta keskusteltua omasta hevosesta , mutta taisivat tällä kertaa  kyllä ihan vakavissaan lupautua harkitsemaan  hevosen ostoa ensi vuonna, kun on saatu asioita vähän paremalle mallille!! Olisihan siihen hevoseen rahaa, mutta kun se,se ylläpitäminen maksaa niin helkutisti + siihen kaikki muut kulut .. Nooh saa nähdä mitä tulevan pitää ja pitävätkö vanhemmat lupaustaaan ;)



Eilen tiistaina oli taas estetunti Kossulla, Iitu oli pitämässä tunnin. Kossulla olikin tänään taas vauhti päällä, lopputunnista sai pidätellä kun yleensä se on ollut niin, että Kossu on liikkunut kamalan tahmeasti eteen.
Verkkojen jälkeen alettiin tulemaan pitkällä sivulla olevaa kavalettiä pareittain joka muutaman kierroksen jälkeen koottiin pystyksi. Tämän jälkeen vaihdettiin tehtävää pysty-okseri linjaan mihin väliin piti mahtua muistaakseni viidellä. Kossulla oli vauhti päällä ja meillä tuli  muutaman kerran 4.Tultiin  muutaman kerran uusksi ja pari kertaa tässä jäinkin jälkimmäisellä esteellä hiaman jälkeen kun odotin Kossun ottavan vielä askeleen mutta se jo ponnisti.  Sitten alettiin tulemaan  pienimuotoista rataa




Kun oltiin kävelty hetki , Kossu oli hiukan rauhoittunut  joten saatiin tuo ensimmäisen linjan väli tultua  sillä viidellä ilman, että kamalasti piti ottaaa kiinni. Linjan jälkeen tuli tuo kavaletti pysty ja sen jälkeen vielä tuo sama linja , mutta jälkimmäinen este oli tuolleen kokorataleikkaamaisesti. Tultiin tätä rataa muutaman kerran peräjälkeen uusiksi ja saatiinkin ihan hyviä hyppyjä, lopuksi esteitä korotettiin 90cm osa esteistä taisi olla hiukan korkeempiakin ja tultiin se silleen pari kertaa.  Ihan lopuksi hypättiin pari kertaa vielä tuo vino linja toisinpäin mitä aikaisemmin, tähän tuli tosi hyvät hypyt, Kossu oli hieno! :) Tunnista jäikin hyvä fiilis! Toivottavasti vielä torstainen tunti menee yhtä hyvin  niin hyvällä fiiliksellä pääsee sunnuntaina kisoihin!

Videot ja kuvat näet tästä!


Hehh, hulluiltapäiviltä tuli viimeviikolla ostettua kaikki tarpeellinen geelikynsien tekemiseen mukana tuli myös uunikin!  Ainakin tulee pikkasen halvemmaki tehdä itse kun rampata joka kuukausi kynsihuollossa ;D  Kokeilin tehdä itselleni kynnet, ja tuossa tulos! Ei noi nyt mitenkään hienoimmasta päästä ole mutta tekemällä oppiii ! Oli muuten oikeakätisenä kamalan hankalaa vääntää vasempaan käteen kynsiä :D





9 kommenttia:

  1. hei ihana toi banneri!! :) ja tsemppii kossul kisoihin!! :)

    VastaaPoista
  2. kiiitos! :) joo tsemppii myös sulle ja ellille kisoihin! ;)

    VastaaPoista
  3. Nii, eihän se siit ookaan ettei hevoseen olis rahaa, mut just se ylläpito :D Mul ei ainakaan oo vähintään tonnii kuukaudes repii mistään =( Tuuks sen 80cm Kossul? =)

    VastaaPoista
  4. niii :/ pitäis muuttaa tyylii jonnekki ulkomail ku siellähän on hevoste ylläpitämine halvempaa :D en tiie viel varmaks, taiku eile iitu pisti marjol viestii jos menisin Kossul 90cm mut ei vissiinkää vastannu siihen ni sit huomen viel kyselen kumpaan luokkaa meen :D

    VastaaPoista
  5. Mun vanhemmat ei myöskään tykänny kun olisin halunnu viedä meidän hevosen maneesitallille ja tallivuokra oli sellaset 700€. Sit kun ne lopulta suostui niin se hevonen pitikin lopettaa... :/ Mut ootteko miettiny et ottaisit vuokraajan esim. kolmeksi päiväksi ja menisit itse loppuina päivinä?

    Mun blogi löytyy osoitteesta http://hevosentakia.blogspot.com/ , jos kiinnostaa. Aion kertoilla siellä uuden hevosen etsinnästä ja hevosenomistamisesta aika paljon :)

    VastaaPoista
  6. Moi moona :) Tulin nimettömänä koska en jaks kirjautuu XD mut tee mul syyslomal? :) siin syysloman viikonloppuna jos käy? :D t.pivi

    VastaaPoista
  7. Joo tostakin tuli juteltua porukoiden kaa , että jos oma hevonen ostettaisiin tulisi hiukan halvemmaksi jos sille ottaisi vuokraajan , mutta toisaalta en taas haluis omalle hevoselle mitään tuntematonta vuokraajaa :o no onnkes asia ei ole mitenkään vielä ajankohtanen :D oukei kääyn kurkkaamasa blogiasi! :)


    jooo pivi teeen vaiks syyslomaviikoloppu! :D en kyl sit yhtää tie et millaset niist tuleee et XD

    VastaaPoista
  8. Voiks tehä joskus postaus mite teet sun kynnet? XD

    VastaaPoista
  9. jos joskus tollase jaksa väsäää nii ehkää :D hah en kyl usko et ihmisii kiinnostaa heppablogist lukee et miten teen mun kynnet XD

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016