BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. lokakuuta 2011

Tyytyväinen!


Eilinen estetuntii meni aikas hyvin ja tunnista jäikin  hyvä fiilis!  Alkutunnista kyllä välillä oli vaikeuksia päästä hyppyihin mukaan mutta loppu tuntiin parani huomattavasti. Kossu oli tosi reipas jo  heti alkuun ja lopussa sai jopa pidätelläkkin ettei juoksisi liian lujaa.  Toivottavasti  viikonpäästä harkkakisatkin menisivät yhtä hyvin , niihin siis osallistun Kossulla näyttävemmin siihen  80cm , pitää vielä kysyä Marjolta kumpi olisi parmepi tuo 80 vaiko 90cm :)

anteeksi laatu, otettu videolta

 Verkkojen jälkeen alettiin tulemaan pitkällä sivulla olevaa kolmen kavaletin innaria ja  lopussa oli okseri jota aina korotettiin muutamien kierrosten jälkeen alussa oli tässä tehtävällä pikkasen ongelmia mutta muutaman  kerran jälkeen alkoi sujumaan ihan kohtalaisen hyvin. Tämän jälkeen sitten  vaihdettiin tehtävää ja kavaletit koottiin yhdeksi pystyksi ja alettiin tulemaan okseri -pysty linjaa aluksi toisessa kierroksessa ja loppussa tultiin toisin päin samaa tehtävää. Tässä pääsinkin hyppyihin hyvin mukaan, Kossu liikkui hyvin eteen  ja hypyt onnistuivat , tähän oli hyvä lopettaa!  Äiti oli  taas jälleen kuvailemassa ,tuossa alhaalla videota tunnista! :)






Lukijoita kertynyt muutama lisää ,kiitos!  Edelleen jos teillä on jotain postausehdotuksia tai kysymyksiä lähettääkää niitä , niinnyt  viikonlopun aikana voisin toteuttaa jonkun erikoispostauksen  kun taikka sen kysymyspostauksen. 

Jos ei kommentteja ilmaannu tulemaan , postailen seuraavaksi taas ensiviikon tunneista! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016