BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. lokakuuta 2011

Päivitys

Tämän päiväsellä estetunnilla hypättiin aikalailla samaa tehtävää kui tiistaina niin en jaksa kamalan selvästi kirjoittaa tunnista .  Verkattiin itsenäiseti  ja Kossu oli jälleen alusta tosi reipas.  Verkkojen jälkeen alettiin tulemaan melkein samoja tehtäviä kuin tiistaina. Yksi  pysty este oli pistetty  lisäksi tiistaisen rataan  keskihalkaisijalle. Hypättiin sitä yksitellen pitkällä ja lyhyellä tiellä kahdeksikolla ja joka kerta vaihtui suunta, tässä tulikin onnistuneet hypyt.   Lopuksi tultiin muutaman kerran peräjälkeen aika samantyyppistä rataa kuin tiistaina ja sitten tultiin vielä toinen rata joka oli hiukan uusintatyyppinen rata.  

toivottavasti saa selvää :D

Jokseenkin tuon tyyppistä , eli sinisellä piirretty oli se uusintatyypinen rata, piti jo parilla esteen päällä olla jo heti kääntämässä seuraavalle, tempo meillä olisi saanut olla ehkä kyllä pikkasen reippaampi. Kossu hyppäsi tosi hyvin tunnista jäi hyvä fiilis eli hyvällä fiiliksellä sunnuntaina hyppäämään harkkakisohin 90cm :)  

viime harkkakisoista kuva :)


Ensi viikolla onkin koko viikon kestävä syysloma , jeij!  Sillä viikolla ei olekkaan Pedantissa tunteija ollenkaan kun on  hevosten lomaviikko , täytyypi sille viikolle keksiä jotain muuta  jos vaikka varaisi TR:n puolelta jonkun irtotunnin :)

Eipä sitten oikeen muuta postailen varmaankin sunnuntaina kisoista ja lisäilen tiistaiselta videon ja kuvia heti vain kun saan niitä :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016