BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


9. joulukuuta 2011

Eilisen tunti

Eilisellä tunnilla olikin hiukan erinlaisia tehtäviä mitä yleensä on ollut. Mulla oli jälleen Mummo. Alkutunnista alettiin tulemaan halkaisijalla olevaa puomilinjaa, jossa oli varmaan yli 20 puomia. Tultiin ensiksi normaalisti keventäen jonka jälkeen kevyessä istunnassa ja lopuksi vielä yhdellä kädellä niin että toinen käsi oli aina suorana sivussa. Seuraavaksi linjalle vaihdettiin laukkapuomit, joita tultiin samalla tavalla. Ensin normaalisti, sitten kevyessä  istunnassa ja lopuksi nostettiin jalustimet kaulalle ja tultiin ilman jalkkareita sama. Mummo vaan oikein loikki puomien välissä :D Seuraavaksi tultiin  edelleen ilman jalustimia pitkältä sivulta molemmista suunnista  kolmen kavaletin jumppasarjaa josta lopuski kaksi viimeistä kavalettiä koottiin pystyksi.Aluksi oli vaikeuksia päästä hyppyyn mukaan ja löytää paikka mutta ihan hyvin se meni loppua kohden. Lopuksi vielä loppuravit keventäen ilman jalkkareita, mun reidet teki kuolemaa tunnin jälkee! :D Alhaalla tunnista videota:




9 kommenttia:

  1. Ai teijänkin ope tykkää kiduttaa teit ilman jalustimii? :D Mä niin rakastan männä innareit ilman jalkkareit ku satula lennättää sua <3 :D

    VastaaPoista
  2. hah joo! no ei satula kyl lennättäny :DD mut reidet teki oikeest kuolemaa ton jälkee.. xD

    VastaaPoista
  3. kivannäköstä menoo (: tykkään blogin ulkoasusta tosi paljon! taidanpa käydä seurailemassa myöhemminkin (;

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon! :) Löysinkin sun blogin ht.netin kautta, kävin kurkkaamassa ja liittymässä lukijaksi , älyttömän hieno se sun banneri:)

    VastaaPoista
  5. miettisin että onko sulla sisaruksia? Jos niin mitä harrastavat?

    VastaaPoista
  6. joo pikkuveli on ja pelaa jääkiekkoo hah mitennii? :D

    VastaaPoista
  7. miettisin vain että oletko ainoa lapsi, vaikutatte meinaan aika porvareilta (:

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016