BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. joulukuuta 2011

Pedantin Harkkaeste 90cm

Tänään siis oli ne Pedantin harkkaestekisat, Vilmalla 90cm.Vilma oli menny ennen mua jo yhden radan. Verkassa Vilma oli ihmeen hyvä, hyppäsi hyvin, puomit ei tullut alas ja paikat löytyivät,siksi hypättiin verkassa vain muutamat hypyt.


Rata olikin suht helppo 8 esteen rata.Radalla Vilma oli kumminkin  ihan erillainen kuin verkasa. Alurata meni hyvin.3 esteelle  olin itse lähdössä hyppyyn liian aikaisin . Vilma kumminkin otti siihen vielä askeleen, tässä multa lähti toinen jalustin ja hypättiin sitten loppurata ilman toista jalustinta :D En saanut kunnolla kontrolloitua menoa jonka seurauksena paikat eivät oikein osuneet nappiin ja puomit vain lentelivät 12vp tuli. Kioista ei oikeestaan jäänyt minkään laista fiilistä , toisaalta harmittaa noi pudotukset, jos pidätteet ois menny läpi oltais noilta varmaankin säästytty. No en kerralla sitte paremmin! Tuossa alhaalla video radasta ja muutama kuva. Kuvat © Janita.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016