BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. joulukuuta 2011

Merry Christmas!

  Eilen mun oli tarkotus ottaa järkkäri tallille mutta satoi vettä kaatamalla ni en viittiny ettei mee sateessa pillalle eli eiliseltä ei ole kuvia :/  Simpson käveli taas puolisen tuntia kävärissä jonka jälkeen pistin hepan kuntoon ja Sepi tuli pitämään meille hyppytreeniä, mentiin aluksi ylämaneesiin mutta sinne tuli hetken päästä niin paljon porukkaa joten päätettiin suosiolla lähteä alamaneesille hyppäämään kun ei oltu ylämaneesia edes varattu hyppäämiseen . Alamaneesilla Simpson oli aluksi kamalan pörhäkkänä, ihan kun ei olis siellä ennen muka käynyt :D Se kumminkin rauhottui siitä ja jäätiin pääty-ympyrälle työskentelemään molemmissa suunnissa ravissa, laukassa otettiin ympyrällä kahdessa eri kohdassa siirtymisiä laukasta raviin. Hypättiin aluksi oikealta ja sitten vasemmalta suoralla linjalla olevaa pientä ristikkoa, oikeassa kierroksessa Simpson aluksi hiaman kiemurteli mutta tuli muuten hyvin.  Seuraavaksi tultiin  ensiksi vasemmasta  pari kertaa ristikko jonka perään suoralta linjalta okseri. Oikeassa kierroksessa tuliin vain kertaalleen sama ja kun hevonen oli hyvä lopetettiin siihe, loppuravit eteen-alas , Simpson oli hieno !




Tänään aamupäivällä oli Pedantissa aattoratsastus, ennen sitä kävin tr:n puolella moikkaamassa Simpsonia ja viemässä sille jouluporkkanan ja rapsutukset! Köpöteltiin rennosti maneesissa reilu pari tuntia joululauluja kuunnelen ja välissä juotiin glögiä ja syötiin pipareita, menin Ellillä ilman satulaa.  Tämän jälkeen heppa talliin  ja sai rapsutukset ja porkkanan!  Tänään ois vielä joulusauna, jouluruoka ja illemmalla lahjojen avaamista!

Hyvää joulua kaikille blogin lukijoille!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016