BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


31. joulukuuta 2011

Vuoden viimeinen postaus!

Taas on vuosi kulunut ihan älyttömän nopeasti! Verrattuna aikaisempiin vuosiin mun 2011 vuosi on ollut melko onnistunut ratsastuksen ja hevosharrastusken suhteen,  kai jotain kehittymistäkin on tämän vuoden mittaan tapahtunut ,vuosi sitten kävin korkeintaan vain kerran viikossa ratsastuskoulun tunneilla, nyt käyn Pedantissa 2x  ja olen löytänyt vuokriksen jonka kanssa voin muinapäivinä käydä.  Kokosin videolle vuodenaikana kuvattujua pätkiä  tallilta,kisoista,tunneilta,vuokrahevosista  ja kesältä :)  Pahoittelut , en jaksanut sen enempää videoon panostaa muutakuin vain kokoamalla vuoden mittaan kuvattuja materiaaleja . Toivottavasti 2012 tulee olemaan vielä onnistuneempi vuosi!



Hyvää uuttavuotta kaikille! :) 

 Mentiin maneesissa reilu 45min. Simpson oli heti alusta taas ihmeen hyvä ja toimi jälleen omalla moottorilla eikä ollut yhtään tahmea ratsastaa.  Työskenneltiin paljon keskiympyrällä molempiin suuntiin ravissa ja otettiin siirtymisiä, S reagoi ihmeen hyvin pohkeeseen. Otettiin vain hiukan laukkaa ja siirtymisiä myös laukasta  ympyrällä molemmista suunnista. Loppuun tehtiin vielä ravityöskentelyä koko uraa pitikin vaihtaen useasti suuntaa ja työskentelemällä ympyröillä, otettiin muutamat väistöt pitkillä sivuilla ja loppuun loppuravit eteen-alas, Simpson oli taas oikein hieno! Loppukäynnit kävelin maastakäsin. Sunnuntaina oiskin  sitten vuoden ekat hyppelöt, palaillaan!



2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016