BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. joulukuuta 2011

Ilman satulaa! ja ehdotuksia?

Pahoittelut jo heti alkuun että kuvaton/videoton postaus kun en saanut ketään kuvaamaan tuntia :/ 
Eilen tiisataina menin Ellillä ja listassa luki,että kaikki tunnit mennään ilman satulaa. Ehdin siinä miettiä että mitäköhän siitäkin tunnista mahtaa tulla, mutta tunti meni hyvin ja oikeastaan Elli oli melkeinpä kivempi ilman satulaa!

Alussa verkattiin ravissa  ja laukassa itsenäisesti, kavalettejä ja pujottelutöttöröitä tullen. Verkkojen jälkeen alettiin tulemaan kavaletti pysty linjaa , väliin oisko tullut 5 askelta. Tätä hetken tultua listättiin alkuun yhden kavaletin sijasta kolmen kavaletin sarja josta edelleen pystylle viidellä askeleella. Kun pysty hiukan nousi koitti Elli vetää muutaman kerran  aina esteen jälkeen pään alas, kun jatkoi vaan ratsastamista eteen loppui touhu.  Seuraavaki lisättiin tehtävän loppuun pysyt josta vielä samat aijemmin tulleet kavaletit. Lopuksi  tultiin vielä niin että jälkimmäisen pystyn jälkeen piti kääntyä vasemmalle.Loppuun saatiinkin onnistuneet pätkät ja pääsin jopa kunnolla hyppyihin mukaan. Elli oli hieno! 


Hyvin koko tunnin selässä pysyin,ennen tuntia olin ihan varma, että osin ainaki kerran tunnin aikana tullut alas koska siitä on niin kauva ku viimeks hyppäsin ilman satulaa! Mutta siis hyvä fiilis jäi tunnista! Huomenna jälleen Pedantissa tunti, eli postailen loppuviikosta !

En ole saanut vielä yhtäkään ehdotusta teiltä siitä mistä haluisitte sen videopostauksen, pistäkää  hei nyt kommenttia tulemaan kun kumminkin lupasin sen toteuttaa!!  :) 

4 kommenttia:

  1. Tee vaikka sulle tärkeistä hevosista tai ihmisistä se video :) tai sit mitä teet vapaa-aikanas yms yms

    VastaaPoista
  2. tee videopostaus sun päivästä, esim talli päivä tms!

    VastaaPoista
  3. Joo videopostauksen teen, varmaa ens viikol :D tota aihet en tie viel mut luultavast tost tallipäiväst :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016