BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. joulukuuta 2011

Tiistain päivitys


Kävin tallin viereisessä heppakaupassa katsomassa joskos sietä löytyisi jotain kun siellä myytiin kesä ja talvimallistoa alennetuin hinnoin. Mukaan tarttuikin  kiva Kingslandin talvimalliston huppari jollei jäi hintaa n.70e . Tosi kivan mallinen huppari joka oli juuri sopivan kokoinen, yleensä mulle noi jotkut KL xs hupparit on kamalan isoja :D



Kävin vaan nopeasti kotona syömässä ja lähdin jo takas tallille , Pedanttiin estetunnille Ellillä. Äitin oli tarkotus tulla kuvaamaan tuntia mutta  eipä se ehtinytkään. Verkassa tultiin aluksi muutaman kerran keskihalkasijalla olevia kolmea kavalettiä ravissa  molemmista suunnista kolmikaarisena tai nelikaarisena miten lie :D Seuraavaksi tultiin pareittan päädyssä olevaa kahta kavalettiä ja aina ennen kavalettiä piti tietää miten askeleet tulevat ja laskea samalla ääneen kolmeen. Toisessa suunnassa tultiin sama mutta nyt oli puomit kavalettien päällä. Muutaman kerran lähdin laskemaan liian nopeasti kuin mitä hevonen otti askelia, mutta muuten tämä tehtvävä sujuikin hyvin!  Seuraavaksi tultiin sitten toi kiemuraura laukassa , alku suijui meillä hyvin mutta viimeisellä kavaletillä Elli jatkoi alas väärässä laukassa. 


Toisella kerralla jatkettiin toisesta päädystä vielä sama kiemura uusiksi.  Tultiin tää pari kertaa ja toisella kerralla Elli jatkoi päädyn viimeisen kavaletin jälkeen oikeassa laukassa, kun itse vaan muisti vetää tarpeeksi oikeasta narusta niin vaihtuihan se laukka siellä kavaletin päällä! :) Elli oli hieno, tunnista jäi hyvä  fiilis!

6.1 TR:n puolella on harkkakisat joihin ois visiin mahdollisuus päästä Pedantin hepoilla,menisin luultavasti Mummolla taikka Ellillä , saa nyt nähdä :) 22.1 onkin tallin omat harkkakisat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016