BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


30. joulukuuta 2011

Vihdoin se vastasuspostaus!

Toisin ei tulekkaan videon muodossa, en jaksa alkaa tappelemaan videon tallennus ohjelman kanssa , menisi ikuisuus ennen kuin saisin ladattua  videon nettiin..  Teen erillisen postauksen toisista  kysymyksistä jotka eivät liittyneet hevosiin :) tässä nyt siis nämä hevosaiheiset kysymykset ja niihin vastaukset! :)

 Hevosaiheiset kysymykset :

1. Aijotko jatkaa keväällä kahdella tunnilla pedantissa? 

- Luultavasti aijon. Simpson on näyttävemmin lädössä piakkoin omistajiensa omalle tallille niin ainakin Pedantissa on sitten jatkoon kaksi tuntia.



2. Hankitko alueluvan ensikaudeksi? - Joo varmaankin


3.Kuka on ollu sun paras ratsiope tähän mennessä? - Varmaankin Marjo :)


4. Ootko ollu koulukisoissa? Jos oot nii mikä on sun paras tulos? -  Oon vissin muutamissa koulukisoissa ollu sillo kun kävin metsäkylässä vielä, se toinen oli joku merkkisuorituksen yhteydessä ollut koulurata ja toiset oli Julitan kanssa , kummastakaan en muista paljonko prosentteja tuli mutta ei ne nyt kovin hyvinkään mennyt :D


ööm?
5. Elämäsi hevonen? -  ei ole vielä tullut mulla vastaan, mutta  varmaankin joku hieno estehevonen se ois :)

6. Suurin hyppäämäsi este?- 115-120cm


7.Kenellä tallillasi on mielestäsi hienon hevonen?-   Ainakin Janitan hevonen  Santtu on tosi hieno! :)

8. Jos saisit hevosen, mistä lähtisit sitä ensimmäisenä etsimään?-  Selaisin netistä myynti-ilmoitukset läpi sen tyyppisistä hevosista jota oisin ostamassa, kyselisin tallilta tuttavilta jos mahdollisesti tietäis oisko jollain myynnissä sellasta mitä etsisin, jne..

 9. lempi hevosesi?-   Metsäkylässä käydessä oli Julita, kai se vieläkin on sellanen yks lemppari! Mutta Pedantissa oon tykänny kaikilla hevosilla mennä yhtä paljon , mut jos tarvis valita niin Kossu varmaankin! :)


10. jos Simpson olisi myynnissä, harkitsisitko sen ostoa?-  en nyt varmaksi tideä mutta luultavasti Simpson on keveemmällä tulossa yleiseen myyntiin. Tällä hetkellä meillä ei hevoseen ole mahdollisuutta taikka rahaa , jos kumminkin saisin hevosen niin en usko että harkitsisin Simpsonin ostoa mun ekaks hevoseksi. Haluisin kumminkin hevosen jolla ois aikaisempaa kokemusta ja sillä ois hypätty jonkun verran ja kisattu. Simpsonilla  ei kamalasti ole vielä hypätty ja muutenkin se on ehkä pikkasen "projekti" tai että tarvitsis tehdä vielä aika paljon hommia sen kanssa.



 11. Kuuluuko hevosella olla ruskeat vai mustat varusteet?-  ihan mite itte parhaaks näkee :D

12. Lempihevosrotu ?- ei mulla oo erityisemmin mitään lempirotua

13. Paras saavutus kisoissa ?- en paljoon ole kisannu muutaku harkka -ja seurakisoissa et ei sen kummemmin mitään saavutuksia oo tullut , mutta kai ne puhtaat radat ja onnistumiset :)



14. Mielenkiintosin/kauhein/jännittävin ratsastuskokemus ?-   ainakin kauheimmat ratsastuskokemukset on ollu kun tippunu hevosen selästä jotenkin niin että menny ilmat pihalle, se on iha kauheeta ku ei saa ilmaa ollenkaa :D  mielenkiintoista eikä jännittävää  ei nyt ainakaan mulla tuu mieleen..

15. Kuinka kauan oot ratsastanu?- Tammikuussa tulee 10 vuotta täyteen :)

16. Minkä ikäsenä alotit ratsastuksen?-  olin sillon ekallaluokalla ku alotin niin taisin olla joku 6-7 vanha.
♥ Charmant 


17. Esteet vai koulu? -  Esteet!

18. Paras kaveri tallila? - Ei mulla  oo mitään parasta tallikaveria :D Simpsonilla kun ratsastan hoidan omat hommat ja muu talliporukka hoitaa omia hommia,  Pedantissa sitte muut samalla tunnilla :D

19. Paras ratsastuksenopettaja ja miks?- ylempänä tähän tulikin jo vastaus, Marjo!  Tykkään Marjon pitämistä tunneista ja opetustyylistä, asiat tehdään annetulla tavalla niin monta kertaa että alkaa sujumaan! Tykkään myös paljon Sepin pitämistä tunneista, koska kiinittää huomiota aika paljon istuntaan, käsiin, jalkoihin, ryhtiin, kevennykseen ja muihin "pienempiin" asioihin ja kun ne ovat kunnossa voi jatkaa eteenpäin :)


20. ootko pudonnu montakertaa hevosen selästä?-  olen! 


21. Jos oot pudonnu ootko loukannu koskaan pahemmin?-  Pari aivotärähdystä tullut, nilkka vääntynyt, sormi murtunut.. Mutta en muuten mitenkään pahemmin ole loukannut.


22. Missä kaikilla talleilla oot käyny ratsastamassa?-   Vakituisesti oon käynyt  Metsäkylässä ,sielät siirryin artukaisiin TR:n puolelle josta vaihdoin Pedanttiin!  Sitten oon käynyt kokeilemassa Hämeenlinassa jollain pienellä ratsastuskoululla, Tahkolla Tahko areenalla, Kesällä kävin  Kaarinassa,kuusistossa "Tanjan tallilla" Raadelmassa kävin pari kertaa ratsastamassa kaverini hevosella, Tanhunapäällä ja  Inkisillä kävin vuokraamassa Topia. 

Hämeenlinnasta , Tico
Tanhuanpään talli, Topi

Raadelma, Silkki, Om: Jessica


23. Hevoset vai ponit?- Hevoset!


24. Kuinka usein ratsastat Simpsonilla? - Yleensä vaihdellut viikottain kuinka useasti kerkinän mutta yleensä oon käynyt viikossa 3-4 kertaa :)

25. Miten "löysit" Simpsonin? - Mulla oli ht.netissä ilmotus et etin vuokrahevosta , Simpsonin omistaja laitto s-postia et sillä ois hevonen tarjolla Artukaisissa ja sit menin kokeilemaan Simpsonia :)

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä...kuinka kauan oot harrastanu ratsastusta?(:

    VastaaPoista
  2. jossain kysymyksessä vastasinki jo... tammikuussa tulee 10 vuotta :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016