BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. joulukuuta 2011

Viikon kuulumiset!


Illalla mulla oli Pedantin puolella tunti, jälleen Mummolla. Verkkojen jälkeen alettiin tulemaan yksitellen ympyrällä päädyssä olevia kavalettejä  molemmista suunnista jota tultiin niin kauvan ,että välit saatiin tultua joko 4 tai 5.   Vasemmassa kierroksessa oli aluksi hankaluuksia mahtua väleihin, Mummo lähti liian kaukaa ponnistamaan jolloin en päässyt mukaan ja oli kavaletin jälkeen hankala saada kuunolla kiinni ennen seuraavaa kavalettiä, kumminkin alkoi paremmin sujumaan kun oltiin tultu muutaman kerran. Seuraavaksi  tultiin okseri ja loppuun tuo kaareva kavaletti linja. Tämä sujuikin jo paremmin, okserin jälkeen piti ottaa kunnolla kiinni jotta loppu päästii hyvin.  Lopuksi kaarevan kavaletti linjan jälkeen lisättiin vielä okseri.



 Torstaina  oli illalla Pedantissa tunti, Mummolla jälleen. Tehtävät olivat ihan samat mitä tiistaina joten en jaksa tarkemmin selostaa ,tunnista alhaalla video, kiitokset Oonalle!  Kavalettejä tultaessa löytyi tänään rytmi tehtävään ja saatiin välit tultua oikeilla määrillä kun tiistaina se oli aluksi hiukan haastavaa. Muutamat kiellot tuli pystylle ja okserille "rataa" tultaessa kun vauhti alkoi pikkasen hyytyä ja paikat eivät loksahtaneet kohdille. Uusiksi tultua tuli paremmin! Ekan välin pysty-kavaletti piti siis tulla 4.  En saanut kunnolla pystyn jälkeen kiinni joten siihen tuli aina 3. Marjo meni seisomaan kavaletin eteen jotta Mummo pysähtyisi, tultiin uusiksi ja nyt meni hiukan paremmin, lopuksi kun tultiin vielä päästiin väli tulemaan kunnolla sillä 3 akseleella! Loppuun saatiin hyvät hypyt joihin oli hyvä lopettaa, tunnista jäi suht hyvä fiilis :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016