BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. huhtikuuta 2012

pictures of you







Muutama kuva ylhäällä tämän päiväisestä, kiitokset Viiville kuvaamisesta! Tosiaan viimeväivät on kuluneet reippaasti tallilla, mettiksestä oon mennyt suoraan päästyäni artukaisiin liikuttamaan Divan, tiistaina kävin kattomassa kun Divalla hypättiin, Diivuski loikkeli hienosti , kyllä  sillä ponnua näytti riittävän ;)

Keskiviikkona oltiin Divan kanssa maneesissa, tehtiin hiukan taivutuksia,väistöjä ja siirtymisiä. Diva tuntui aika hyvälle , kulki rentona ja kuunteli hyvin apuja. Laukkaakin otettiin hiukan ja hillitysti, jäätiin työskentelemään päätyihin ympyröille ja tehtiin parit laukanvaihdot kahdeksikolla. Loppuravit eteen-alas. 
Tänään torstaina  Viivi tosiaan oli kuvaamassa ja kerrasta on tulossa videokoostetta  heti vain kuin jaksan ja kerkiän siirtämään videot koneelle, koitan saada videon tänne huomiseksi! :)  Oltiin jälleen maneesissa tehden sen mitään ihmeempiä, aika samoja juttuja kuin mitä keskiviikkona, taivutuksia, väistöjä ja suunnanmuutoksia.  Laukkaa otettiin hiukan kahdeksikolla päätyyn tehden ympyrät. Laukan jälkeen Diva tuntui kipittävän vain alta pois mutta alkoi loppuakohden kuuntelemaan paremmin ja liikkuikin hyvin rennosti!  :) Lopuksi käytiin kävelemässä loppukäynnit maneesin takaa kiertävällä "maastopolulla". 

Lisäilen sitten huomenna viimeistään koosteen tämänpäiväisestä, palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016