BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


15. huhtikuuta 2012

Hieno poni Reksi ja bannereita

Eilen lauantaina oli estetunti Reksillä. Poni oli älyttömän tahmea verkassa eikä taipunut kunnolla mihinkään suuntaan. Laukka verkan jälkeen poni oli jo hiukan enemmän kuulolla ja liikkui jo reippaammin. Aloitettiin tulemalla pitkällä sivulla olevaa pientä pysty estettä. Ekalla kerralla ponin mielestä pystyn alla oleva laine oli erittäin pelottava joten poni veti stopit, toisella kerralla tultiin yli mutta kolmannella kerralla poni veti jälleen juureen stopit  ja kun näpäytin raipalla lensi samantien peräpää :D no  seuraavat kerrat päästiin ihan hyvin yli eikä ollut erimielisyyksiä hyppäämisestä. Seuraavaksi tultiin vino lähestyminen hiukan kokorataleikkaamaisesti okseri josta jatkettiin aijemmin tullelle pysylle. Tämän jälkeen tultiin vielä ensiki toisella pitkällä sivulla oleva sarja johon Reksi toisin otti pari ensimmäistä kertaa väliin töpöaskeleen mutta kun muisti ratsastaa reippaammin sisään päästin se sarjavälillä - sarjalta oli neljän askeleen linja vielä okserille. Linjan jälkeen tuli vielä samat okseri ja pysty kuin mitä oltiin hypätty alkutunnista, vikalle pystylle poni meinasi kieltää kerran mutta loikkasiki kumminkin yli :D  Reksi oikein innostui hyppäämisestä loppuakohden oli tykki , oli kyllä kiva päästä loikkimaan pikkuponin kanssa piiitkästä aikaa  x) Laukat tosin olisivat saaneet vaihtua nopeammin tai jos laukka vaihtui takaosa oli hiukan jäljessä. Loppukäynnit käytiin kävelemässä maneesintakaa kiertävällä metsäpolulla :) Alhaalla tunnista kooste, toivottavasti video näkyy! kiitokset viiville!









Ansu teki mulle muutamat ihan älyttömän hienot bannerit, iso kiitos siitä! nyt mulla on kamala hankaluus valita näistä kaikista minkä pistäisin banneriksi :DPäädyin nyt aluksi kummminkin tuohon ekaan ja ulkoasu muuttuikin aika vaaleanpunaiseksi mutta antaa nyt olla, mulla kun ollut ihan älyttömän kauvan tää väriteema pääosin siinä vaaleanruskee-ruskeessa. Luulempa kyllä että jokainen näistä bannereista pääsevät ainakin jossain kohtiin blogiin näytille :)  Mutta siis lemppariksi nousi kumminkin noista tuo ensimmäinen ja toinen banneri! :) Mikä noista on teidän lemppari?

1
2
3
4
4
5
Äsken tulin tallilta ratsastamasta Divan, Lensku oli kuvaamassa! siirrän videot koneelle viimeistään tiistaiseksi. Palaillaan alkuviikosta, moikkis! :)

13 kommenttia:

  1. mun suosikki on ehdottomasti tuo kolmas :)

    VastaaPoista
  2. Mun mielest kaikki on tosi hienoja, mut tykkään tost ekast ja tokast! :)

    VastaaPoista
  3. Kaikki kans mun mielestäni hienoja mut viimisestä pidin eniten :)

    VastaaPoista
  4. Moi! Musta toi 2. käy katsoo mun blogia oo niin kiva ja saa kirjautuu lukiaks kanssa.
    Taru

    VastaaPoista
  5. Toi vimppa is nice!!!

    VastaaPoista
  6. mä tykkäsin eniten tosta kolmannesta (:

    VastaaPoista
  7. ensimmäinen ja neljäs ehottomasti parhaat :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016