BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


8. huhtikuuta 2012

Ihana ilma!






laatu kusee ku otettu videosta..
Tällä kertaa  vaihteluksi vähän vähemmän tekstiä ja enemmän kuva/video painotteinen postaus. Eilen lauantaina oli tosi ihana ilma ei tuullutkaan kamalasti ja aurinko lämmitti kivasti, kyllä se kesä tulee!  Oltiin Divan kanssa tällä kertaa pikkukentällä, mentiin varmaankin reilu tunti.  Ei tehty oikeastaan mitään sen kummempia , mutta ratsastelusta jäi kyllä hyvä fiilis. Heppa toimi, kulki kivasti ja rennosti ja saatiin ihan onnistuneitakin pätkiä. Alkuun taivttelin ympyröillä ja otettiin pohkeenväistöjä kahdeksikolla. Ravissa jatkoin harjoitusravissa tehden kahdeksikolla jälleen pohkeenväistöä, kai sieltä parit ihan kelvollisetkin väistöt taisi tulla. Kevyessäravissa tehtiin vain suunnanmuutoksia ja paljon taivuttelua ympyröillä. Loppuun pitkät loppukäynnit. Viivi olikin  kuvaamassa/videoimassa, kiitokset! :) Alhaalla koostetta tämänkertaisesta. 



4 kommenttia:

  1. Ihana toi banneri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) eka omatekemä banneri jonka lopputulokseen oon ihan tyytyväinen, en oo ikinä osannu tehdä mitään kivoja bannereita :D toi nyt saa olla siihen asti ,kunnes saan paremman :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016