BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. huhtikuuta 2012

sunnuntai ja maanantai

Eilen sunnuntaina kävin liikuttamassa Divan, Lensku oli kuvaamassa . En jaksa sen enempää kirjoitella kun ei tosiaan taaskaan mitään sen kummempia tehty, niin alhaalla kerrasta videokooste :)  Diva oli kamalan hätäisen oloinen ja kipittiki vain alla. Onneksi loppuakohden alkoi pikkuhiljaa tulla paremmin kuulolle ja keskittyä.



Tänään maanantaina mulla alko työssäoppiminen mettiksessä,perus tallihommia teen, heitän hevosia ulos ja sisälle ja siivoilen boxeja yms.. siellä sitten seuraavat 5vko.

Kun pääsin mettiksestä kävin kotoo kautta vaihtamassa vaatteet ja lähdin vielä illaksi liikuttamaan Diivuskan.  Diva oli alussa  todella hyväntuntuinen ja oli kuulolla ja kuki rentona, ravipätkien jälkeen heppa säpsähteli  ja mukamas säikkyi ihan turhille asioille, ohi kulkevalle bussille ja e tuolille kentän laidalla. Tehtiin pääosin aika paljon  ympyrätyöskentelyä  ja koitin saada hevosta paremmin kuulolle. Loppuakohden heppa alkoi pikkuhiljaa hiukan tulla rennommaksi ja tuli hyviä pätkiä, lopetettiin siihen ja käveltiin piitkät loppukäynnit.

Huomenna tallilta taas suoraan artukaisiin pistämään Diva kuntoon ja kattomaan kun sillä hypätään ja sen jälkeen kuvailemaan valmennusta :)  Ke ja to myöskin Diivailua , palaillaan! 

8 kommenttia:

  1. hihi näin ku menit tänään diivalla siin kentällä (: olin just siin bussis mitä se kai pelästy : DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahh aijjaa, kuka oot? :D:D

      Poista
    2. hihhih joku random stalkkeri vaan ^^ no ei en : DD kuhan löysin joskus blogis sattumalta ja aloin lukee ja sit totesin vaan bussissa et ei vitsit voiks toi olla : DD ilmeisesti sit olit ja oli pakko tulla ilmottamaan tännekki !

      Poista
  2. oon muuten miettinyt että miten video voi tollein upottaa isona blogiin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. youtubes ku lukee siin vieon alla jaa ni siitku painaa ni siin jossain lukee et upota, ja sit siihen pitäis tulla niit eri videon kokovaihtoehtoi ja niit klikkaamal siihe ylemmäs tulee se linkki ja sit kopioit sen ja laitat siihe ku kirjotat uutta postaust, siihen muokkaa HTML-koodia ! :D

      Poista
  3. Ootko kertaakaan hypänny Divalla, kun eiks se tullu sulle nimenomaan estekäyttöön..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo vielä hypännyt. Ei se pelkästään estekäyttöön tullut , tavalliseen käyttöön tuli vuokralle, saan kumminkin hypätä ja luultavasi myös osallistua kisoihinkin, kaikki riippuu miten alkaa yheistyö hepan kanssa pelittämään esteillä! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016