BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. huhtikuuta 2012

Soaking up the sunlight

Eilen oli ihan älyttömän ihana ilma, aurinko paistoi ja taisi olla lähemmäs +18 astetta!! :) Kesä tulee, ainakin toivottavasti! Tänään sitten onkin satanut melkein koko päivän  paiskaamalla vettä, huoh.  Oli kiva aamupäivällä kärrätä kakkaa ja tarhata hevosia kaatosateessa...  Mulla oli tarkoitus,että oisin väsännyt teille tänään jonkin sortin videopstauksen ,mutta ajatukseski jäi kun tuolla oli niin huono ilma etten viitsinyt tallille raahata kameraa , nooh ehkä teen videopostauksen kun on paremmat ilmat :)  Jos jollain on muuten jotain muita erikoispostausaiheita niitä olisi kiva kuulla, toteuttelen niitä mielelläni !  

Mettiksestä päästyä menin taas melkeimpä suoraan artukaisiin liikuttamaan Diivsukan! Käynnissä hiukan taivuteltiin  ja työskenneltiin ympyröillä  ja yritin saada heppaa paremmin kuulolle ja avuille. Ravissa Diva oli todella rennon oloinen , ravasi letkeästi eteenpäin. Tehtiin hiukan suunnanmuutoksia ja hiukan temponmuutoksia. Otettiin myös hiukan laukkaa molempiin suuntiin isolla pääty-ympyrällä. Laukassa ja laukan jälkeen Diva oli hiukan hätäisen oloinen, tahtoi vaan kipittää alta pois :D Loppuravit otettiin eteen-alas, Diva alkoi loppuakohden kulkemaan rennommin eikä enään jatkanut kaahottamista, lopetettiin siihen kun heppa tuntui hyvälle ja rennolle.  Tällä kertaa ei tosiaan ollut ketään kuvaamassa joten tästä kerrasta ei ole kuvia/videoita, sen sijaan väsäsin edellispäivä Divasta tuollaisen videon lähipäivinä kuvatuista materiaaleista  , hope you like! :) 
                 

Huomenna taas kattelemaan kun Diva menee hyppäämään! To ja su myöskin Diivaulua ja la tr:n tunti.  Palaillaan siis loppuviikon puolella , siihen asti morjeeens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016