BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. huhtikuuta 2012

Torstain kuulumiset


                           






En jaksanut raahta kameraa tallille niin tuossa nyt jotain puhelimella räpsittyjä kuvia tästä päivästä.
Mentiin Divan kanssa vaihteeksi maneesissa vaikka ulkona olikin lähemmäs +10 astetta :D Diva oli heti alusta alkaen todella rennon ja rauhallisen tuntuinen. Alussa  työskenneltiin jälleen kahdeksikolla, ja lyhkäsillä sivuilla tehtiin pääty-ympyrät harjoutusravissa. Otettiin myös hiukan siksakkipohkeenväistöä pitkillä sivuilla joka sujuikin tosi hyvin :) Ravissa vaan jatkettiin kevyessäravissa ja tehtiin kiemurauria ja taivuteltiin ympyröillä. Otettiin myös pikkupätkä laukkaa pääty-ympyrällä molempiin suuntiin, Diva oli todella rennon tuntuinen :) loppuravit eteen-alas. Alhaalla  videopätkä alkutunnin  ravailusta, pahoittelut laadusta kun on puhelimella kuvattu.. liitin videon vaan tähän suoraan kun en jaksanut muokata, siksi jossain kohtaa tyhjää maneesia :D


4 kommenttia:

  1. hmm, aika pitkällä kaulalla kulkee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep videolla näyttääkin kulkevan aika pitkällä kaulalla, kuvattu tosiaan alkutunnista jolloin ravailtiin hiukan rennommalla ja pidemmällä ohjastuntumalla :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016