BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


6. huhtikuuta 2012

Diivailua ja ostoksia!

Tiistaina kävin ratsastamassa Diivan, omistaja oli pitämässä tuntia, mentiin taas grmaaneilla, oli ihana ilma niin päästiin taas menemään kentällä.Alussa aloitettiin tulemaan kahdeksikkoa käynnissä taivuttaen ja suoristaen suorilla. Hetken tultiin tälleen hakemalla parempaa tuntumaa hevoseen, tämän jälkeen kun tunsin,että hevonen kulkee rentona otettiin lyhkäsilläsivuilla harjoitusravissa ravipätkiä. Seuraavaksi jatkettiin hetki kevyessä ravissa vasemmassa kierroksessa pääty-ympyrällä . Tämän jälkeen tultiin samaa kahdeksikkoa ensiksi kevyessäravissa jonka jälkeen pari kertaa harjoitusravissa. Loppuakohden alkoi sujumaan tosi kivasti, kun muisti itse pitää kädet rauhallisina ja kaaressa ulkokäden kiinni ja  käyttää sisäpohjetta. Käveltiiin hetki jonka jälkeen jatkettiin vielä oikeassa kierroksessa ympyrällä jolloin heppa  hakeutui eteen-alas. Itse piti vain pysyä rentona ja pitää ulkokäsi paikallaan  ja viedä sisäkättä hiukan alas päin.  Loppuua kohden tulikin hyviä pätkiä ja päätettiin lopettaa siihen, torstaina treenataan näitä samoja tehtäviä itsekseen ja ens viikolla luultavasti omistja pitää jonkun tunnin ja otetaan laukkatyöskentelyt mukaan.


Eilen torstaina  mulla ei ollutkaan koulua ollenkaan, ja kerkisin kävästä Reunoksella ennen tallille menoa. Mukaan tarttuikin ihanat  mustat Kingslandin ratsastushousut  ja kl:n saapassukat. Housut taitavat olla talvimallistoa, viime vuonna niitä taisin jo katsoakkin mutta en millään raaskinut ostaa kun olivat silloin sen verran hintavat, nyt hinta oli viimekerrasta hiaman alentunut ja olivat muutenkin -20% alennuksessa niin raaskisin ne ostaa ;)



Eilen siis kävin myös ratsastamassa Divan. Mentiin tällä kertaa maljakentällä varmaankin vajaa tunti. Käynnissä otettiin pohkeenväistöjä kumpaankin suuntaan , taivuttelin ja vaihdeltiin suuntaa useasti. Ravissa jatkettiin hetki harjoitusravissa tehden ympyröitä ja kiemuroita. Kevyessäravissa harjoiteltiin samaa tehtävää  kahdeksikolla kuin mitä  tiistaina. Loppuun rennosti loppuravit. Diva muutamaan otteeseen kentällä jotain "säpsähteli" niitä lukuunottamatta oli muuten aikas rauhallinen ja oikein kiva ratsastaessa :)
Alhaalla kuvia ja videokooste, kiitokset Ida J:lle !









Tänään kävin sitten tallilla katsomassa kun Divalla hypättiin ja jäin kattomaan muitakin valmennuksia, huomenna taas ratsastamaan Diva! :)  Hyvät lomat ja pääsiäiset! x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016