BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


9. huhtikuuta 2012

Pikapostausta

Eilen sunnuntaina kävin tallilla harjailemassa ja kävelyttämässä kentällä hetken aikaa Divaa, oli taas kiva käppäillä auringonpaisteessa :)


Tänään maanantaina oltiin Divan kanssa varmaankin tunnin verran pikkukentällä.
Ei taaskaan tehty mitään sen kummempia, rennosti mentiin. Hiukan taivuttelin ympyröillä kumpaakin suuntaan, käynnissä ja ravissa. Ravissa otettiin siirtymisiä  ja hiukan suunnanmuutoksia. Heppa oli tänään pikkasen  hätäinen eikä liikkunut niin hyvin ja rennosti kuin mitä viimekerralla, johtuen varmaankin osittain ainakin siitä kun itse kiinnitti enemmän huomiota mitä ymärillä tapahtui kuin itse ratsastukseen :D tallilla oli kamala härdelli aluksi, maneesissa oli vielä pääsiäisrieha ja ihmisiä juoksi pihassa edestakas,  naapuritallissa pikkulapset  huusivat ja juoksivat tallitiellä edestakas.. Loppuakohden ravailtiin loppu raveja eteen-alas, silloin Diva tuntuikin jo hiaman rennommalta ja kulkikin kivasti. Lopuksi käytiin käppäilemässä loppukäynnit maneesin takaa kiertävällä "maastopolulla".


Uudistin muuten hiukan tätä ulkoasua , omasta mielestä aika simppeli ja yksinkertainen, mitä mieltä olette? :) Itse ainakin tykkään bannerista kovasti , kiitos Essille!  Saa nähdä kuinka kauvan menee ennen kuin kyllästyn tähän ulkoasuun , väriteemaa varmaan tulen muuttamaan jossain vaiheessa kun  vaan jaksan :D Loppuviikosta onkin seuraavan kerran Diivailua vasta to ja su ja lauantaina on vuorossa estetunti Reksillä!  Palaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016