BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


25. heinäkuuta 2012

Keskiviikon kuulumiset

Divan kanssa mentiin tänään vajaa tunnin verran pikkukentällä. Oli ihan älyttömän lämmin ja hiostava ilma, varmaankin lähemmäs +27 astetta! Mentiin siis aikas kevyesti. Käynnissä hiaman taivuttelin ympyröillä kumaankin suuntaan. Ravissa tehtiin hiaman temponmuutoksia ja taivuteltiin ympyröillä. Laukkaa otettiin vain hiuakan toiseen suuntaan ympyrällä. Diva oli hiaman jännittyneen oloinen alusta, ja kyttäili paljon ympärilleen, kaikki oli taas niin jännää ja ihmeellistä! Pikku hiljaa Diva alkoi kumminkin liikkua rennommin. Laukkojen jälkeen lähdin työstämään harjoitusravissa . Pikku hiljaa Diva alkoi kantaa itsensä paremmin ja liikkui hyvin rennosti.  Tehtiin paljon ympyröitä, suunnanmuutoksia ja keskihalkaisijalla pyysin hiaman isompaa ravia. Loppuun Diva vain parani ja oli älyttömän hyvän tuntuinen! Loppuun keventelin vielä eteen-alas jonka jälkeen käytiin käppäilemässä loppukäynnit maastopolulla ja tallissa heppa pääsi suihkuun! 
Ida kävi taas kuvaamassa meitä, kiitokset siitä! Alhaalla muutama videosta napatut kuvat, pahoittelut laadusta! Sekä videokooste.

Oltiin toivottu,että pistäisin enemmän videoita tavallisilla äänillä kuin musiikin kanssa, nyt on sitten tavallisilla äänillä video! Mitä mieltä muut olette, haluatteko videot musiikin kera vaiko tavallisilla äänillä? omasta mielestä ehkä hiaman tylsä pitää tavalliset äänet kun menen itsenäisesti  mutta opetuksessa voisin pitää tavallisilla äänillä! :)



3 kommenttia:

  1. Pidä musiikki vaan, mutta just opetuksessa jotkut kommentit yms. voi kuulua :) Normiratsastusta voi muuten olla hiukan tylsä katsoa... Sulla on kiva blogi !

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016