BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. heinäkuuta 2012

Rento maanantai


Mentiin Divan kanssa tänään vajaa tunnin verran maneesilla kun ulkona oli satoi vaihteeksi kaatamalla vettä. Mentiin melko rennosti eikä oikeastaan tehty mitään sen ihmeempiä. Ida oli kuvaamassa  ja ylhäällä videokoostetta!  Alussa hiukan taivuttelin ympyröillä kumpaankin suuntaan , ravissa jatkoin pitkälti aika samalla linjalla keventäen sekä harjoitusravissa. Diva oli todella rauhallisen ja rennon oloinen heti alusta alkaen. Laukkaa otettiin jonkun verran kumpaankin suuntaan tehden paljon ympyröitä ja muutamat laukanvaihdot sekä siirtymisiä. Diva toimi oiken kivasti! Loppuun loppuravit eteen-alas. Diva vain parani loppuakohden ja liikkui oikein rennon letkeästi eteen, hieno diivuski! 

Tallissa venyteltiin hiukan porkkanoiden avulla. Kun diivuski oli syönyt jo porkkanat alkoi se nuolemaan mun käsiä eikä meinnannut millään lopettaa  ois tahtonut lisää porkkanoita :D hah ihana! 























3 kommenttia:

  1. en tykkää noista videoista kun sul on siinä aina joku musiikki:( Laittaisit ihan tavallisil äänil.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oukei,koitan jatkossa laittaa sitten tavallisilla äänillä! nyt pistin tohon vaan musiikin ku maneesissa oli kamala hälinä ni oli kivempi musiikin kanssa :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016