BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. heinäkuuta 2012

Sateinen kisapäivä

Tosiaan tänään oli TR:n harkkakisat jossa hyppäsin 70cm sekä 80cm luokat, molemmissa oli sama rata ja arvostelu oli A.1.0.70cm verkassa Diva oli melko hyvän tuntuinen, rauhallinen ja tuli hyviä verkka hyppyjä! Itse rata meni vähän niin ja näin, lähinnä itse kämmäsin!  ennen ensimmäistä estettä käänsin vielä voltille, en kuullut, että oltiinkin jo saatu lähtömerkki joten siitä sitten rapsahti virhepiste. Hevonen ei ollut paikka paikoin ihan lapasessa. Nelosella oli sivussa johteet jota Diva jäi jo kaukaa hiaman kyttäämään, ja itsellä ei ollut jalka kunnolla kiinniin niin Diva pääsi livahtamaan sivusta. Yhteensä tuli 7vp.

Tallissa päätettiin,että jälki-ilmottaudun vielä 80cm luokkaan, mikä olikin ihan hyvä sillä 70cm omat mokailut jäivät hiaman harmittamaan, hevonen oli kumminkin loppuradan paremman tuntuinen. 80cm verkassa Diva oli jälleen hyvän tuntuinen ja rauhallinen. Otettiin vain muutamat hyvät verkkahypyt pystylle ja okserille. Radalla Diva oli rauhalisemman oloinen kuin mitä 70cm. Rata itsessään meni todella hyvin, 0vp. Diivuski oli kyllä hieno! :)
Koko aamupäivän satoi ihan kaatamalla vettä, ihan kamala ilma! Oltiin kyllä talliin päästessä Divan kanssa ihan uitetun rotan näköisä :D  Alhaalla muutamia kuvia 80cm luokasta (c) Oona.  Äiti oli myöskin videoimassa joten laatu sen mukaista :D Video tulee huomenna  perässä kun on latautunut tubeen!






jalat? :D Oltiin Divan kanssa sattulmalta ihan sävy sävyyn sinisissä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016