BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. heinäkuuta 2012

Maanantain videopostaus!



Lupasin aikaisemmin 100 lukijan kunniaksi toteuttaa toiveita ja videopostausta oltiin toivottu ja mulla vähän venynyt sen totuttaminen  nyt jo melkein 120 lukijaa kasassa, wautsi! :) tässä siis teille vihdoin ja viimein videopostausta maanantaisesta päivästä. Saa nähdä kauvanko kehtaan tätä täällä nyt , mutta olkoot nyt ainakin jonkun aikaa! Videossa melkein kaikki oleellinenkin jo tulee mutta mentiin vajaa tunnin verran maneesilla , tehden sen mitään ihmeempiä.  Väistöjä ja taivuttelua ja laukkatyöskentelyä jonkun verran kumaankin suuntaan ja muutamat vaihdot tehtiin. Loppua kohden diva oli oikein mukavan ja rennon oloinen ja malttoi odottaa hyvin. En saanut videolle  kuin muutamat ratsastuspätkät kun en kameraa pystynyt pistämään mitenkään järkevästi mihinkään asettamaan kuvaamaan :D Tää oli mun eka kunnollinen videopostaus joten sen mukainenkin, en oo tottunut yksinään pölöttämään kameralle ja äänikin kuulostaa videolla ihan oudolta :D no jos oli mieleinen niin voin koittaa joskus toistekin tälläisen väkertää.


8 kommenttia:

  1. Löysin vasta nyt sun blogin ja voisin alkaa kyllä seuramaan, ku vaikuttaa melko kivalta :) Ja oispa hevosil kenel ite ratsastan nii kans tollai satula ♥ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! x) joo toi divan penkki on kyl aikas hieno :)

      Poista
  2. tää oli tosi kiva! :) tee vaa jatkossaki näit tällasii ;)

    VastaaPoista
  3. lisää lisää tälläisiä, just kiva! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja joo voin koittaa jatkossa tehdä enemmän :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016