BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. syyskuuta 2012

Energinen perjantai

Pääsin tänään taas koulusta vasta neljän nurkilla joten tallille kerkisin vasta illemmalla. Ratsastuskoulun tunnit olivat jo alkaneet maneesissa joten mentiin kentällä. Vitsit kun ulkona alkaa olemaan jo ihan älyttömän kylmä :( tänäänkin tuuli joka teki ilmasta vielä kylmemmän..

Diva oli heti kentällä ihan into piukeena ja kyttäili asioita. Ohikulkevat ihmiset, parkkeeravat autot ja muut tavallisest asiat tuntuivat olevan taas tosi jännittäviä.. Tein melko pitkän käynti työskentelyn ja yritin saada hevosta kuulolle ja keskittymään työn tekoon eikä sinne mitä ympärillä tapahtuu :D Jäätiin kentän keskelle isolle keskiympyrälle jossa jatkoin ravissa. Diva vain tuntui kipittävän alta ja tuntui ettei se kuuntele lainkaan. En tiedä mistä mahtoi johtua divan "yli energisyys" tuntui että ihan kuin olisi lentoon lähdössää.. varmaankin kun ilmat alkanut viiletä niin hevosilla enemmän virtaa :D Noh onneksi Diva alkoi pikkuhiljaa tulemaan paremmin kuulolle ja rennommaksi. Treenailtiin hiukan viimetunnilta mieleen jääneitä asioita ja keskityin erityisesti ulkoapuihin ja että ulko käsi pysyy kyljessä kiinni. Jatkoin seuraavaksi laukassa tehden aluksi hiukan siirtymisiä. Diva olikin laukassa yllättävän hyvän tuntuinen ja rauhallinen.Pääosin jatkoin vain aluksi ympyrällä työskentelimistä laukassa kummassakin suunnassa. Tämän jälkeen käveltii hetki jonka jälkeen jatkoin vielä työskentelyä laukassa. Otettiin kahdeksikon kautta muutamia vaihtoja. Diva toimi kyllä oikein näppärästi, ei ollut yhtään hätäisen oloinen vaan malttoi odottaa niin kauvan kunnes pyysin laukan vaihtuvan! Laukkojen jälkeen diva oli hiaman reippaamman oloinen mutta rauhottui kumminkin nopeasti. Loppuravit eteen-alas, diva oli kyllä lopussa oikein mukavan ja rennon oloinen! Jäi kyllä hyvä fiilis varsinkin kun alussa tuntui ettei touhusta taida tältä päivältä tulla mitään :D Loppuun käytiin vielä kävelemässä metsäpolulla. 

Iso kiitos jälleen Viiville kuvaamisesta ja videoinnista! :)

kentälle paistoi kivasti ilta-aurinko! :)










4 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016