BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. syyskuuta 2012

Maanantaisesta

Maaanantaina kävin liikuttamassa Divan. Kerkisin tallille hyvissä ajoin ennen tuntien alkua joten päätin mennä maneesille,että Diva keskittyisi paremmin työntekoon. Pääosin treenailtiin hiukan mieleenjääneitä asioita ja tehtäviä viimeiseltä tuuppaustunnilta.  Ravissa aloin tehdä kumpaankin päätyyn aina pääty-ympyrän ja keskityin siihen,että diva asettuu hyvin kulmissa ja että itsellä pysyy ulko käsi kyljessä kiinni. Diva oli melko hyvän tuntuinen heti alusta alkaen, liikkui mukavan rennosti eteen. Seuraavaksi jäin työskentelemään kummassakin suunnassa harjoitusravissa tehden pitkillä sivuilla avoa ja vaihdellen melko usein suuntaa. Diva tuli koko ajan vain paremman tuntuiseksi ja asettui hyvin. Käveltiin hetki jonka jälkeen lähdin työskentelmään laukassa. Pari kierrosta koko uraa hiukan isompaa laukkaa jonka jälkeen lähdin tekemään päätyihin aina pääty-ympyrät ja pitkillä sivuilla ajattelin avoa. Otettiin lävistäjän kautta myös muutamia vaihtoja. Diva oli laukassa kyllä todella hyvän tuntuinen,etenkin loppuun päin.. laukkasi rennon letkeästi ja pyöreästi eteen. Loppuravit eteen-alas. Pyysin lävistäjällä pari kertaa hiukan isompaa ravia, vautsit mitä liikettä divasta oikein irtosi, oikein liiteli pitkin askelin eteenpäin! Loppukäynnit käytiin kävelemässä metsäpolulla. Jäi kyllä ratsasteluista hyvä fiilis :) Materiaali tästä kerrasta ei olekkaan kun en saanut ketään kuvaamaan.

Diivuski oli tallissa väsyn näköinen kun nuoleskeli suupieliään ja haukotteli, tämä tallentuikin videolle :D


Huomenna käyn liikuttamassa divan ja viivi lupautuikin tulemaan kuvaamaan joten materiaalipainotteisempaa postausta on taas luvassa. Ensi viikolla luultavasti päästään nyt vihdoin pitkästä aikaa loikkimaan divan kanssa tunnille. Palaillaan taas viimeistää torstaisen jälkeen! :) Alhaalla nopeasti väsätty kuvakollaasi video divasta x)

2 kommenttia:

  1. ooi, tosi ihana tuo video teistä! :) toivottavasti diva olis tänään sit yhtä hyvä ratsastaa ku ennenkin (;

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016