BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. syyskuuta 2012

Heipparallaa

Viime lauantaina kävinkin omistjan pyynnöstä kävelemässä Divan kanssa tallin lyhkäsillä maastopoluilla ja keventelin hetken aikaan kentällä kumpaankin suuntaan, samalla putsailin divuusikin ja parin muun hevosen tarhat.  Oli kiva vain ihan olla ja kuluttaa aikaa divan kanssa :) 


Tällä viikolla en ole kerinnyt oikeastaan kertaakaan postaamaan mutta eipä ole ollut mitää kirjoiteltavaankaan kun vasta tänään perjantaina kävin Diivuskin liikuttamassa :D

Tuuppailtiin maneesilla varmaankin vajaa tunnin verran. Diva oli aluksi jotenkin tosi reippaan ja jännittyneen oloinen. Käynnissä lähdin taivuttelemaan pääty-ja keskiympyröillä kunnolla sisälle sekä ulospäin. Pyrin taas kiinnittämään erityisesti huomiota,että ulko avut menivät läpi kunnolla kulmissa. Ravissa tehtiin aluksi muutamat siirtymiset jonka jälkeen jatkoin kummassakin suunnassa koko uraa pitkin pyytäen hiaman isompi tempoista ravia. Pitkillä sivuilla lähdin tekemään avoa ja jatkoin pääty-ja keskiympyrällä taivuttelua. Diva alkoi pikkuhiljaa tulemaan rennommaksi. Laukkaa otettiin tällä kertaa aika vähän, lähinnä kumpaankin suuntaan ympyröillä ja pitkillä sivuilla ajattelin avoa.Laukkojen jälkeen Diva olikin hyvän  ja vetreän tuntuinen ja liikkui pyöreästi eteen. Jäin vielä työskentelemään harjoitusravisa  jossa lähinnä vaihtelin usein suuntaa ja tein eri kiemurauria. Diva kyllä tuntui paranevan koko ajan loppuun päin. Loppuun ravailtiin loppuravit eteen-als, Diivuski oli hieno! 

Materiaalia tästä päivästä ei olekkaan kun ei ketään ollut kuvaamassa. Huomenna kumminkin Viivi lupautuin tulemaan kuvaamaan joten materiaalipainotteisempi postaus tulossa ! :) huomenna treenaillaan divan kanssa varmaan jotain puomien avulla.


Pakko pistää vielä loppuun kuva mun hiuksista :D Vanhempi kampaamopuolen opiskelija teki mulle tollasen "juhlakampauksen" tiistaina koulussa. Edestä oltiin vielä tupeerattu taakseppäin ja sivulta lähti letti taakse. Oli kyllä aikas hieno! 


2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016