BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. syyskuuta 2012

Suunnitelmiin muutos

Eilisen tosiaan piti olla hyppäri mutta jouduttiinkin siirtämään tunti huomiselle perjantaille! Sen sijaan kävin kumminkin liikuttamassa Divan. Mentiin alle tunnin verran melko kevyesti tehden sen ihmeempiä. Käynnissä lähdin jälleen taivuttelemaan ympyröillä kunnolla sisälle sekä ulos päin. Pitkillä sivuilla lähdin tekemään pohkeenväistöä. Diva oli aluksi ehkä hiaman hätäisen oloinen eikä kunnolla malttanut keskittyä. Ravissa jatkoin pari kierrosta ensiksi koko uraa pitkin pyytäen hiaman isompaa ravia jonka jälkeen jäin työskentelemään harjoitusravissa tehden erillaisia kiemuroita ja usein suuntaa vaihdellen. Laukassa tein aluksi muutamia käynti-laukka siirtymisiä, homma pelittikin hyvin ja D oli hyvin kuulolla ja malttoi odottaa nostoissaa. Diva olikin laukassa kumpaankin suuntaan tosi rennon ja hyvän tuntuinen. Loppuun loppuravit eteen-alas. Diva oli varsinkin loppuun päin hyvän ja rennon tuntuinen ja liikkui pyöreästi eteen. 

Huomenna siis luvassa vihdoin estetunti Divalla! saa nähdä saanko ketään värkättyä kuvaamaan kun tunti alkaa vasta klo:21 ratsastuskoulun tuntien jälkeen :D 

Ratsastuskuvia/videoita ei tälläkään kertaa ole joten saatte tyytyä muutamaan kännykällä napsittuun kuvaan..

:D 

Nyt syyskuussa taitaakin tulla mulla ja divalla 6kk täyteen, puolisen vuotta olen vuokrannut Divaa! Aika on kyllä vierähtänyt ihan älyttömän nopeasti. En olis kyllä parempaa vuokraheppaa voinut toivoa kuin mitä Diva on Tein vähän aikaan sitten melko pitkän "kehitys" videon. Materiaalit ihan toisesta vuokrauspäivästä lähtien melkein tähän päivään saakka (ihan uusimmat materiaalit jätin pois ettei video olisi venynyt entistä pidemmäksi)  Kai jotain kehitystäkin tämän puolen vuoden sisällä on tapahtunut,ainakin olen divaa oppinut tuntemaan päivä päivältä paremmin! :) Video tosiaan venähti vähän pitkäksi mutta toivottavasti siitä huolimatta jaksatte katsoa loppuun :D (toivottavasti video näkyy)

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva video, ootte kyllä kehittynyt hirveesti. :)

    VastaaPoista
  2. mua häiritsee kun melkeen jokaisessa postauksessa aloitat "tehden sen ihmeempiä" tai muuta sen tapaista :D
    mutta kiva blogi muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho en oo itse tohon ees kiinnittänyt huomiota, täytyy jatkossa aloittaa tekstit erillailla :D kiitos! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016