BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


29. syyskuuta 2012

Syksy












Muutamat kuvat tältä päivältä kun käytiin kävelemässä alkukäynnit mettäpolulla, oli ihana syksyinen ilma ja puissa lehdetkin on alkanut vaihtaa väriä. Iso kiitos Viiville kuvaamisesta! 

Tarkoituksena oli ,että olisin tehntyt joitain puomiharjoituksia mutta en pahemmin jaksanut alkaa kantamaan puomeja joten treenailtiin aikaisemmilta tunneilta mieleen jääneitä asioita. Diva oli jo heti alusta tosi rennon ja rauhallisen tuntuinen. Käynnissä hiukan taivuttelin ja jatkoin melko pian ravissa vaihdellen usein suuntaa.Laukassa jatkoin pääosin pääty-ympyröillä jossa otin myös muutamia käynti-laukka ja ravi-laukka siirtymisiä. Diva toimi näppärästi ja malttoi odottaa siirtymisissä sekä nostoissa! Käveltiin hetki jonka jälkeen harjoitusravissa pääty-ja keskiympyröillä sekä tehden paljon eri kiemurauria, keskihalkaisijalta tehtiin pohkeenväistöä oikealle sekä vasemmalle. Diva tuntuin tulevan vain koko ajan paremmaksi ja rennommaksi. Loppuussa pyysin halkaisijalla hiaman isompaa ravia ja ravailtiin loppuravit eteen-alas, Diivuski oli kyllä taas kerran niin hieno, jäi hyvä fiilis ratsastelun jälkeen! :)  Alhaalla vielä videokooste tämänpäiväisestä! 

Maanantaina käyn seuraavaksi liikuttamassa divan ja sunnuntaina luvassa estetunti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016