BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. syyskuuta 2012

Tuulinen maanantai

Eilen kävin liikuttamassa Divan puolilta päivin, kerittiin maneesille juuri ennen tuntien alkamista. Mentiin ehkä tunnin verran tehden oikeastaan mitään sen kummempia. Käynnissä lähdi taivuttelemaan kummassakin suunnassa ympyröillä ja vaihtelin usein suuntaa. Diva oli aluksi ihan ihmeellisen tuntuinen. Tosi reipas ja eikä oikein malttanut  keskittyä. Ulkona oli kamala tuuli ja maneesin ovi kolisi koko ajan edes takas.. Diva kyttäili tosi paljon katsomopäädyssä ovea mikä oli mukamas niin pelottava, pari kertaa piti sinkoillakkin johonkin suuntana kun ulkoota tuuli kovemmin :D Ravissa D oli edelleen hiukan jännittyneen ja reippaamman oloinen. Jatkoin ravissa edelleen taivuttelua ympyröillä sekä vaihdellen usein suuntaa. Käveltiin hetki jonka jälkeen tein muutamia siirtymisiä ja lähdin pitkillä sivuilla tekemään avoa. En tiedä mitä oli välikäyntien jälkeen tapahtunut mutta nyt Diva oli ihan älyttämän mukavan tuntuinen ratsastaa! Diva oli jo rennomman oloinen, liikkui pyöreästi eteen ja malttoi keskittyä hyvin! Laukkaa otin vain hiaman keskiympyrällä tehden muutamia käynti-laukka siirtymisiä.Diva malttoi jälleen odottaa hyvin nostoissa ja oli rennon tuntuinen. Lävistäjän kautta otettiin muutamat vaihdot jonka jälkeen jatkoin vielä jonkun aikaa työskentelemistä harjoitusravissa. Loppuravit eteen-alas. Diivuski oli kyllä niin  hieno! parani alkutunnista huomattavasti kun oli lopussa niin rennon ja hyvän tuntuinen. :)



Valitettavasti eiliselle en saanut ketään kuvaamaan  joten saatte tyytyä pelkkään tekstiin :(  Huomenna luvassa taas pitkästä aikaa estetunti divan kanssa ja luultavasti saan kuvaajankin paikalle joten palaillaan loppuviikon tienoilla estehyppelöiden kera! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016