BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. lokakuuta 2012

Muutamat kuvat tältä päivältä

Eilen oltiin juhlimassa kaverin synttäreitä ja sain viime yönä nukutuksi huimat 5h... ja tänään päivällä lähdinkin tosi pirteenä sitten tallille :D Tästä syystä lisään nyt vain muutamat kuvat tältä päivältä ja lähden nukkumaan! Huomenna postailen kunnolla sitten videokoosteen kera. Hyppäri tosin jouduttiin peruamaan ja mentiin ihan vain itsenäisesti, ens sunnuntaina toivonmukaan viimeistään luvassa estetunti! 
Tänään oli kyllä ihana aurinkoinen ja sykysinen ilma, Viivi oli kuvaamassa ja käppäiltiin hiukan mettäpoluilla ottamassa muutamia kuvia, kai joukossa oli pari ihan onnistunuttakin :) Diva ei vaan oikein millään malttanut seistä paikallaan :D 













Ajattelin lähiaikoina hiukan uudistaa ulkoasua kun nykyinen on niin kesäinen, jos teistä lukijoista vaan löytyy osaavia ja innokkaita bannerin tekijöitä niin mulle saa tehdä jonkun kivan syksyisen ja yksinkertaisen bannerin, annan vapaat kädet ja kaikkia mun ja divan kuvia blogista saa käyttää.. valmiit bannerit voi lähettää osoitteeseen moona.julita@hotmail.com :)

2 kommenttia:

  1. kivoja syyskuvia!! :) harmi kun kesä tuli ja meni, tai eihän oikeastaan ollut kunnon lämmin kesä tänä vuonna.. Meinaatko mennä Divalla huomenna naapuritalliin kisoihin?
    t.ansu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) niimpä, oli vaan aika normaalia kylmempi ja sateisempi kesä :/ eei mennä, ei olla divan kans nyt päästy hyppäämään pariin viikkoon ja vast nyt sunnuntaina on hyppy tunti :D katotaan varmaankin jos ens kuun naapuritallin kisoihin sit päästäis :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016