BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


29. lokakuuta 2012

Tiedän jossain onnistuin kun sinuun takerruin

Kävinkin tänään liikuttamassa Divan. Kerittiin juuri sopivasti mennä tunnin verran maneesilla ennen kuin tunnin alkoivat. Ei oikeastaan tehty mitään sen kummempia lähinnä vain mentiin melko rennosti.Käynnissä ja ravissa vaihtelin usein suuntaa ja taivuttelin ympyröillä ja tein hiukan siirtymisiä. D oli melko reippaan oloinen aluksi ja tuntui ettei se oikein kunnolla keskity. Laukkaa otettiin vain hiukan pääty-ympyrällä.Lopuksi jäin työskentelemään vielä hiaman ravissa. Loppuun päin diva kyllä vain parani.Tuli paremmin kuulolle ja oli oikein rennon letkeän oloinen. Loppuun ravailtiin loppuravit eteen-alas ja kävelin maastakäsin loppukäynnit :)  Diivuski oli kyllä hieno loppuun päin!  Tallissa kun menin harjaamaan divaa ratsastuksen jälkeen, heppa vain kiahnasi mun ympärillä kun se odotti,että mulla ois ollut sille jotain ruokaa :D varmaan vartin ajan se heilutti päätään ja pyöri mun ympärillä ja koitti ettiä mun käsistä ja taskuista jotain herkkuja, hahh ihana! Sai diva loppujen lopuks porkkanoita :)


Tällä kertaa vähän lyhkäsempi postaus, tulin vain nopeasti päivittämään! Sunnuntaina seuraavaksi diivailua. Laittakaapa postaustoiveita jos sellaisia on mielessä. Arvontaakin on piakkoin tulossa kunhan 130 raja menee rikki :) Palaillaan! 

4 kommenttia:

  1. Banneri http://i182.photobucket.com/albums/x82/torente_2007/mrl.png Tausta on tosiaan läpinäkyvä, eli kulmat näkyvät pyöristettyinä :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016