BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. lokakuuta 2012

Tuuppari!

Tämänpäiväisestä ei valitettavasti kuvia olekkaan ja harmittaa julkaista taas kuvatonta postausta.. Noh päätin nyt kumminkin tulla tänne hehkuttamaan miten hieno Diivuski tänään oli! :)

Mentiin ehkä vajaa tunnin verran, melko rennosti maneesilla sillä diva oli eilen ollut kisoissa. Alkuun diva oli tahmean oloinen eikä tuntunut taipuvan mihinkään, jalalla sai kyllä aika lailla ratsastaa. Ravissa pyysin ensiksi vain hiukan isompaa ravia ja vaihdeltiin usein suuntaa ja työskenneltiin ympyröillä. Käveltiin hetki jonka jälkeen lähdettiin työskentelmään kunnolla harjoitusravissa. Itsekkin koitin keskittyä paremmin ja jälleen kiinnittää huomitoa etenkin,että se ulko-käsi pysyy kyljessä kiinni, tuppaa aina välillä unohtumaan :D
Lähdin harjoitusraivssa tekemään siirtymisiä käyntiin aina joka toisen kirjaimen kohdalla. Diva kyllä pelitti ihan älyttömän hyvin, oli rennon oloinen ja siirtymiset tapahtuivat hyvin ja rauhassa! Sama homma toiseen suuntaan. Laukkaa otin vain hiukan kumpaankin suuntaan, aluksi koko uraa pitkin tehden lävistäjällä muutamat vaihdot ja lopuksi työskenneltiin pääty-ympyrällä. Jatkoin  vielä harjoitusravissa siirtymisiä ja tehden eri kiemuroita. Diva oli kyllä ihan super!  Niin rennon ja hyvän tuntuinen,ravasi hyvin pyöreästi eteen!  Loppuun vielä loppuravit eteen-alas, oisin voinut jatkaa ratsastastamista ties kuinka kauvan kun diva liikkui alla niin nätisti, jäi kyllä niin hyvä fiilis ratsastelusta! Loppukäynnit käytiin vielä kävelemässä mettäpolulla.

Tallissa venyteltiin porkkanoiden ja omppujen avulla, ja rapsuttelin divaa pitkään. Diva jäi taas nuolemaan mun käsiä kun oli saanut porkkanat ja ompun eikä ois millään tahtonut lopettaa , olis halunnut lisää herkkuja :D On se vaan niin ihana! Diivuski jaksoi taas kummasti pirsitää tätäkin päivää <3

Sunnuntaina luvassa estetuntia joten palaillaan loppuviikosta. Arvontaa on muuten tulossa kun 130 lukijan raja menee rikki! Jos teillä on muuten mielessä joitain erikoispostaustoiveita niin pistäkää tulemaan, sellaisia voisin vaikka tämän viikon aikana toteutella, muutenkin olisi kiva jos te lukijat olisitte hiaman aktiivisempia! :))

7 kommenttia:

  1. Joku videopostaus vois olla kiva, aiheella ei oo oikeestaan väliä. Ihan perus tallipäiväkin on videolla kiva. :) Tai sitten voisit tehdä "varustepostauksen", jossa kerrot mitä varusteita haluaisit tai tarvisit. Kaikkien siis ei olis pakko olla hankintalistalla, vaan se vois olla enemmänkin sellanen "toivelista". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. videopostausta onkin varmaan jossain vaiheessa tulossa! :) toi "varustepostaus" kuulostais kivalta, sellasen voisinkin tehdä x)

      Poista
  2. oikeest tä on nii hämy, ainaku mä en oo kuvaamas nii te meette hienosti! :D (okeiokei te meette aina hienosti mut sillee if you know what i mean). diva selvästi ottaa must paineit tai sit en vaa osaa kuvata sillon ku ootte parhaimmillaa xd mut pääsen vissii tulee sillo sunnuntain nii ilmoile lähempää et mihi aikaa hyppäri o ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah no niii! :D tai sit se oonki mä ketä ottaa paineit ku joku on kameran kans XD en tie mut tänää diva ainaski liikkus nii hienost x) juu en tie viel ittekkää mihin aikaa muut laittelen lähempään viestii! :)

      Poista
  3. mä näin sut tänää hansas ::D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016