BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. lokakuuta 2012

Reipas mutta hyvä

Eilen torstaina mentiin Divan kanssa vajaa tunnin verran maneesilla. Diva oli jo ihan alusta normaalia reippaampi. Tein melko pitkän käyntityöskentelyn vaihdellen usein suuntaa ja tehden paljon pysähdyksiä. Lähdin ympyröillä väistättämään ulos niin,että etuosa pysyi mahdollisimman suorana ja takaosa väistätti. Diva toimi melko kivasti ja alkoi tulemaan kuulolle koko ajan paremmin. Ravissa jatkoin koko uraa aluksi kummassakin suunnassa pyytäen hiaman isompaa ravia jonka jälkeen jäin työskentelemään ja taivuttelemaan ympyröille harjoitusravissa. Käveltiin hetki ja otin laukkaa. Pari kierrosta kumpaankin suuntaan pyysin taas hiaman isompaa laukkaa jonka jälkeen lähdin työskentelmään ympyröillä ja otin aluksi käyntiin siirtymisiä jonka jälkeen laukka-pysähdys siirtymisiä. Diva toimi kyllä todella hyvin ja pysähtyi juuri silloin kun pyysi ja nosti pysähdyksestä laukan todella hyvin kun pyysi! Siirtymisiä tehtiin kumpaankin suuntaan ja lopetin siihen kun homma pelitti hyvin. Laukkojen jälkeen D oli hiaman ehkä reippaamman puolinen. Nostin jalustimet kaulalle ja jatkoin ravissa työskentelyä, joutuivat kyllä mun vatsalihakset töihin! :D Diva alkoi tulemaan koko ajan rennommaksi ja paremmin kuulolle, tein muutamia pysähdyksiä sekä vaihtelin usein suuntaa.Diva oli kyllä tosi hyvän ja rennon tuntuinen, ravissakin oli helppo istua ilman jalkkareita. Loppuun keventelin loppu ravit eteen-alas ja pyysin hiaman isompi tempoista ravia lävistäjällä, kyllä jälleen divasta irtosi oikein hyvää ravia,oikein liiteli menemään eteenpäin! 

Haluun kesän taksin! :(
Tylsä materiaaliton postaus kun ei eilen ollut ketään kuvailemassa, piti eilisestä tehdä päivä kuvina mutta  arvatkaapa vain muistinko päivän aikana mitään kuvatakkaan  kun oli koko ajan sen verran kiire :D Ylihuomenna ois toivonmukaan siis hyppäri iltapäivällä tiedossa ja Viivi jo lupautuikin tulemaan kuvaamaan joten palaillaanpa viimeistään maanantaina estetunnin merkeissä.  Hyvät viikonloput! 

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Teiltä löytyy kiva blogi täältä! :)
    Käythän myös vilkaisemassa meidän omaa:
    ----> http://sadetakinsuojassa.blogspot.com/

    Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo käyn kurkkaamassa blogisi. Samoin :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016