BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


15. lokakuuta 2012

Eilisen hyppäri ja tämänpäiväinen

Eilen päästiinkin Divan kanssa taas pitkästä aikaa hyppäämään! pidettiin tunti ulkona kun oli niin nätti ilma ja kentällä oli jo esteetkin valmiina. Ravissa aloitettiin tulemaan päädyssä ympyrällä olevaa puomia niin,että aina joka kierrokselta lähdettiin pinentämään ympyrää, kun ympyrä tuli tarpeeksi pieneksi lähdettiin taas kierros kierrokselta sitä suurentamaan, samaa tehtävää tultiin laukassa. Tämän jälkeen aloitettiin tulemaan ravissa sisälle puomi-este-puomille josta jatkettiin yksittäiselle ristikolle, hypättiin tätä tehtävää kahdeksikkona ja aina  ristikon jälkeen tuli siirtyminen raviin. Tämän jälkeen otettiin mukaan ristikko-okseri sarja jota aina nostettiin kierros kierrokselta. Näitä tehtäviä hypättiin tunnin aikana peräkkäin. Diva oli koko ajan ihan into piukeena, en tiedä mistä mahtoi johtua mutta kaikki tuntui olevan kovin jännää ja energiaa tuntui kyllä piisavan :D ja oli siinä kyllä pidättelemistä välillä, tuntui ettei D pysy ollenkaan lapasissa! Tunnin mittaan ongelmaksi muodostuikin mun kädet. Lähdin aina liikaa nyppimään ja säätämään kädellä vaikka olisi vain pitänyt pitää käden hiljaa ja rentona. Noh loppuun päin ainakin sarjalle saatiin hyvät hypyt ja mun käsi pysyi jo paremmin hiljaa.Esteet olivat lopussa 100cm nurkilla, diivuski hyppeli kyllä niin kevyesti! Alhaalla videokooste josta näkyykin kaikki oleellinen!  iso kiitos jälleen viiville kuvaamisesta :)

videokaappasu laatu..


Tänään kävin liikuttamassa divan,mentiin melko kevyesti vajaa tunnin verran. Lähinnä vaan kaikki askellajit läpi. Käynnissä lähdin taivuttelemaan ympyröillä ja tekemään pysähdyksiä. Diva oli aluksi taas jälleen melko reipas mutta tuli kumminkin pian paremmin kuulolle ja alkoi keskittyä työntekoon. Ravissa jäin työskentelmään ympyrälle tehden vähän siirtymisiä. Laukkaa otin myös isolla pääty-ympyrällä jossa tein pysähdykseen asti siirtymisiä ja nostoja sekä muutamat vaihdot. Diva pelitti melko hyvin ja lopetettiin siihen! Loppuravit eteen-alas. Diva oli oikein mukavan ja rennon oloinen loppuun päin ja ravasi hyvin pyöreästi eteen. Loppukäynnit kävelin maastakäsin. Jäi hyvä fiilis ratsastelusta! :) 

Seuraavaksi diivailemaan torstaina ja sunnuntaina. Loppuviikosta mulla onkin Divan lisäksi myös yksi yksäri poni liikutettavana! Hevostäyteinen loppuviikko siis tulossa :D  En oo tällä kyseisellä ponilla koskaan ennen mennyt mutta mukavalta ainaskin vaikuttaa ja kiva päästä välillä  muillakin ratsastamaan kun divalla :) Palaillaan! 

10 kommenttia:

  1. Vitsit Diva hyppää kevyen näkösesti :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kivaa katseltavaa toi teidän meno :) Divalla suloinen ilme, luulin joka esteen jälkeen että edessä on toinenki este kun menee niin innolla korvat hörössä :D Ja tosiaan hyppää kevyen näköisesti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) hehh joo diva meni ihan into piukeena korvat hörössä :D jep tosi kevyesti diva kyllä hyppää x)

      Poista
  3. Divahan oli täpinöissään :D Hyvin meni!!

    VastaaPoista
  4. Voi ku toi Diva näyttää kivalta! :) Hienosti meette! Ja pitää ny munki vielä sanoo, et hyppää tosi kivan ja kevyen näköisesti !:D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016