BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. lokakuuta 2012

to&su ja tämänpäiväinen

Heipparallaa! Mulla on ollut alkuviikosta kamalasti kaikkia kouluhommia niin en oo pahemmin kerinnyt kirjoittelemaan. Tosiaan sunnuntaina vierähti kivasti aikaa tallilla. Ratsastin ponin sekä divan, putsailin varusteita,siivoilin tarhat laittelin ruokia ja hoidin hepat. En enään muista kamalasti mitä tarkalleen tehtiin niin en kauhean tarkasti selosta :D


Diva tuntui aluksi tosi hyvälle ja tehtiin pitkä käyntityöskentelyt taivutellen ja otettiin väistöjä kumpaankin suuntaan sekä vaihdeltiin suuntaa useasti.  Ravissa pitkälti samalla lailla. En tiedä oliko ketään liikuttanut divaa torstaisen jälkeen kun sillä viimeksi kävin ennen sunnuntaista mutta hepassa tuntui kyllä olevan niin paljon virtaa :D ravissa se vain tuntui kipittävän alta pois eikä keskittynyt työntekoon sitten yhtään. Laukassa D oli samanlainen, tosi vahvan ja energisen oloinen. Otin sitten pari kierrosta koko uraa laukkaa kumpaankin suuntaan ja hiukan ympyrätyöskentelyä. Loppuun päin D laukkasi hiaman rennommin ja päätin lopettaa siihen enkä jäädä taistelemaan enempää.. Loppuun ravailtiin loppuravit eteena-alas. Loppuun päin diva oli hiaman parempi mutta edelleen tosi reipas,ei ollut ehkä ihan meidän paras päivä :D

Ponilla vaan kaikki askellajit läpi ja hiukan siirtymisiä ja tempon muutoksia. Poni oli itseasiassa todella kivan tuntuinen ja liikkuikin loppuun tosi rennon ja mukavan oloisesti!  En saanut  ketään kuvaamaan mutta maneesissa ei illemmallla ollut porukkaa niin pistin tuolille kameran kuvaamaan,alhaalla jonkin sortin kooste sunnuntailta, videokooste myöskin torstaiselta kun sain nyt viiviltä videot! :)

Tänään kävin liikuttamassa divan. Käppäiltiin alkukäynnit metsäpolulla ja ajattelin mennä vaihteeksi ulkona kun maneesissa tunnit olivat jo alkaneet.. Diva oli taas tosi reippaan oloinen ja kaikki tuntui taas olevan niin jänskää , tuntui kyllä ettei touhusta tule yhtikäs mitään.. Keventelin hetken kentällä kun yhtäkkiä alko satamaan ihan paiskaamalla vettä.. Mentiin sitten maneesille tuntien sekaan. Siellä oli estetunti menossa niin pystytiin jotenkin työskentelmään toisessa päädyssä. En kauheesti tykkää mennä tuntien sekaan ratsastamaan ku tuntuu että kumminkin on koko ajan tiellä eikä oo sitä omaa tilaa ratsastaakkaan :D Noh mahduttiin kumminkin tänään hyvin! Pääosin työskentelin vain ravissa. Diva oli maneesissa kyllä tosi rento ja hyvän tuntuinen, ihan toista mitä kentällä aikaisemmin oli ollut! Diva tuli vain koko ajan paremmaksi ja paremmaksi ratsastaa. Laukkaa otettiin vain hiukan ympyrällä vain toiseen suuntaan ja loppuravit ravailtiin eteen-alas. Diva oli ihan super loppuun päin, niin rennon ja hyväntuntuinen ja ravasi pyöreästi eteen! Tuntuu,että meillä menee aina sillon hyvin kun ketään ei ole kuvaamassa taikka kun ratsastetaan tosi nopeasti eikä keskitytä mihinkään tiettyyn asiaan sen tarkemmin :D Tänäänkin vain mentiin ehkä puolisen tunnin verran. Jäi kyllä niin hyvä fiilis ratastelun jälkeen! En voi kyllä olla muuta kuin iloinen,että mulla on noin hieno vuokris alla!
Maneesilla oli kuvaaja joka meistäkin nappasi vissiinkin pari kuvaa! pistelen niitä sitten kun niitä saan :)

Loppuviikosta sunnuntaina varmaankin hyppäri tiedossa, palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016