BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. lokakuuta 2012

Perjantai iltaiset hyppelöt

Eilen tosiaan päästiin Divan kanssa hyppäämään rats.koulu tuntien jälkeen kun omistaja tuli pitämään meille taas tuntia. Verkkatyöskentelyn jälkeen aloitettiin tulemaan kahta puomi linjaa kahdeksikolla ravissa. Hetken ravissa tultua jälkeen tultiin ensiksi vain toista linjaa kokorataleikkaamisesti laukassa niin,että ensimmäisen puomin päällä laukan oli tarkoitus vaihtua.. tehtävä oli helpommin sanottu kuin tehty. Aluksi laukka ei vaihtunutkaan puomin päällä ja sai johtaa puomilla vähän liiotellusti jotta laukka vaihtui, loppuun päin homma kumminkin alkoi rullaamaan. Samaa hommaa jatketiin mutta jälkimmäiset puomit nostettiin pystyiksi ja niitä koroteltiin aina kierros kierrokselta. Diva tuntui olevan melko rauhallisne oloinen ja nuo linjatehtävät sujuivatkin melko hyvin ja tuli hyviä hyppyjä, esteiden jälkeenkää diva ei lähtenyt kaahottmaan vaan pysyi rauhallisena. Lopuksi tultiin pari kertaa esteet pienenä ratana. Ensiksi yksittäinen pysty josta jatkettiin samat linjat kahdeksikolla ja viimeiseksi tuli vielä okseri. Paikat täsmäsivät ja tuli hyviä hyppyjä. Lopuksi tultiin vielä yksittäisenä tuota viimeistä okseria jota nostettiin aina kierros kierrokselta.Korkeimmillaan okseri oli 125cm. En edes itse tiennyt esteen olevan noinkin korkea kun vasta tunnin jälkeen kuulin :D Diva hyppäsi kyllä niin hyvin ja kevyesti ettei korkeus tuntunut missään, diivuski oli ihan super! :) Iso kiitos Ansulle kuvaamisesta sekä videoinnista









wihiii este!
<3
125cm.. videokaappasulaatu mut diva oli hieno!





Näillä näkymin päästään divan kanssa osallistumaan 18pv tallin harkkakisoihin, hypätään varmaankin vielä se 80cm ja kai myös 90cm.Ens viikolla ois diivailua perjantaina ja sunnuntaina, palaillaan :)

4 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin vähä aikaa sitte, ja ihastuin tähän heti!! Oot tosi kaunis ja osaat ratsastaa tosi hyvin! Oon ihan kateellinen kun sulla on noin hieno vuokrahevonen kellä voit ratsastaa ja kaikkea siistiä! Mut onnee divan kanssa ja muutenkin tsemppiä arkees!! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva,että oot tykännyt!:) ja kiitos tosi paljon sulle kivasta kommentista!:) kieltämättä en ois kyllä parempaa vuokrahevosta voinut toivookkaan kun mitä diva on :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016