BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


8. lokakuuta 2012

Eilinen


Eilen mentiin Divan kanssa maneesilla vajaa tunnin verran, osuttiin maneesiin samaan aikaan kun siellä oli kouluvalmennus joten koitettiin vain pysytellä tieltä pois ja työskenneltiin pääosin toisessä päädyssä ympyrällä. En tiedä mahtoikohan divalla olla edellispäivänä vapaata kun oli aikas reippaan oloinen. Ravissa jäin työskentelemään  kummassakin suunnassa harjoitusravissa tehden hiukan siirtymisiä ja tempon vaihteluita. Otin melko pian laukkaa kumpaankin suuntaan. Laukassa Diva oli itseasiassa aikas rennon ja mukavan tuntuinen etenkin oikeassa kierroksessa mikä on aikaisemmin ollut meille vaikeampi suunta. Laukkojen jälkeen ravailtiin vain loppuravit eteen-alas ja käytiin metsäpolulla kävelemässä loppukäynnit. Diva ei ollut ihan paremmasta päästä mutta ei kumminkaan huonokaan, lopussa diva kulki ihan rennon ja mukavan tuntuisesti.



2 kommenttia:

  1. Oon katsellut blogiasi jo jonkinaikaa ja ajattelin kysyä oletko mahdollisesti kiinnostunut tulla liikuttamaan hevostani? Olen kovin kiireinen työasioiden kanssa joten aika ei riitä pv-ruunalleni. Meillä on 4hevosen talli pihassa ja 400m päässä on iso maneesitalli johon pääsee aina ratsastamaan, kotona meillä on iso kenttä+estekalusto. Heppu on kiva symppis aika iso 170+ ratsastaessa nöyrä ja kuuliainen. Koulua olemme kilpailleet HeB ja re.120cm. Kotona hypätty isompaa. Kerron sinulle lisää jos olet kiinnostunut. Laitatko kommenttiin myös sähköpostisi johon voin ottaa yhteyttä sikäli sinua kiinnostaa.

    Terv. Netta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllähän mulla tietty kiinnostusta olis! :D en vaan oikeen tiedä miten riittäis aika ja raha divan lisäksi jos talli on kauhean kaukana? Mutta pistä lisää mulle vaikka spostiin! :) moona.julita@hotmail.com

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016