BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. toukokuuta 2013

Kesä!

Eilen perjantaina sainkin jo käydä liikuttamassa ponin! Viivi osui samaan aikaan tallille joten kuvaili hiukan meidän menoa,alhaalla siis videokooste :) R toimi itseasiassa tosi kivasti koko ratsastuksen ajan. Mentiin ehkä vajaa tunnin verran kentällä. Työstin pääosin ympyröillä. Alkuun tosin poni oli hiaman tahmeahko ja jalalla sai ratsastaa aikas paljon. Pikkuhiljaa R kumminkin alkoi vetreytyä ja liikkuikin jo omalla moottorilla eteen. Laukassa otin kahdeksikolla hiaman vaihtoja.Loppuun jäin vielä työskentelemään harjoitusravissa sekä keventelin eteen-alas loppuravit. Poni oli tosi kivan ja rennon tuntuinen niin lopettelin siihen, käytiin kävelemässä piiitkät loppukäynnit polulla sekä käväistiin kiertämässä pellolla pari kierrosta, oli taas niin ihana ja lämmin päivä! 8)


Tänään lauantaina liikutin sekä divan,että ponin. Ratsastin ensiksi divan. Käveltiin alkukäynnit poluilla, diivuli oli ihan ihmeen rauhallinen, käppäili ilman mitään kiirettä ja katseli maisemia :D Otin kaikki askellajit läpi. Laukassa D oli melkoisen vauhdikas sekä laukkojen jälkeen oli ihan yli innokas! Tuntui vain juoksevan alta! Kaikki oli divan mielestä taas mukamas niin hurjan pelottavaa,  diva liikkui ihan hyviä pätkiä kunnes tuli tuulenpuuska taikun auto lähti parkista.. Noh rentoutui se kyllä loppuun päin kun jaksoi vain tarpeeksi kauvan työstää! tein paljon suunnanmuutoksia sekä asettelin ja taivuttelin ,suoralla uralla pujottelin puolelta toiselle. Kun diva alkoi keskittyä se liikkui ihan super hyvin ja rennosti eteen, ihan älyttömän mukavan tuntuinen! Loppuun keventelin eteen-alas ja käveltiin loppukäynnit. Vitsit diivuli oli super, jäi niin hyvä fiilis tuosta loppuratsastelusta :)
Ratsastelun jälkeen tamma pääsi syömään vihreetä pihalle, diivuli oikein nautti! Pari kuvaa kentältä, kiitos Tuuli! :)

hiiieno diivuli!



Ponin kanssa käveltiin alkukäynnit pellolla josta tultiin kentälle. Ei tehty oikeastaan mitään sen ihmemmpiä, mentiin melko rennosti yhteensä ehkä noin 30min. Kaikki askellajit vain läpi. Käynnissä asettelin, taivuttelin ja tehtiin hiaman väistöjä. Ravissa siirtymisiä ja vähän temponvaihteluita. Laukkaa koko uraa pitkin ja siirtymisiä. Poni pelitti tosi kivasti ja oli hyvin kuulolla! loppuun vain eteen-alas, pouni liikkui rennosti eteen ja oli hyvän tuntuinen joten lopettelin siihen :) 


Keskiviikkoon asti siis liikuttelen ponia ja diivailemaan seuraavaksi torstaina joten palaillaan!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016