BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. toukokuuta 2013

Reipas lauantai

Tänään taas oli vuorossa diivailua. Viivi tuli meitä kuvailemaan joten alhaalla kooste päivästä sekä muutamia kuvia :) Tallille tultaessa oli ihana aurinkoinen ja lämmin ilma! kun mentiin kentälle alkoi kumminkin melko pian tuulemaan ja aurinko meni pilveen.. Kentällä siis mentiin ehkä rapia tunti. Alkukäynnit käytiin kävelemässä polulla. Ihan ihmetytti miten rauhallisesti diva käppäili, yleensä se kävelee polulla melko reippaseen tahtiin kun nyt se vain katseli maisemia ja käppäili rauhassa :D Kentälläkin tamma oli alkuun todella rauhallisen oloinen ja sai jopa jalallakin jonkun verran ratsastaa eteen. Tehtiin hiukan väistöjä ja pääosin työskenneltiin ympyröillä jossa asettelin ja taivuttelin niin ravissa kuin käynnissäkin. Laukkaa otin koko uraa pitkin. Jossain vaiheessa kentältä lähti pari hevosta pois ja jäätiin siihen diivulin kanssa yksin.. tästäkös tamma vain reipastui ja ihmetteli,että mihin kaikki kaverit oikein hävisivät. Diva oli tämän jälkeen melkoisen tärhäkkänä ja vain kipitti eteen.  Yritin seuraavaksi jatkaa työskentelyä ravissa mutta ravi oli sen verran lennokasta,että otin käyntiin ja jäin työskentelemään käynnissä kahdeksikolla. Alkuun D ei malttanut yhtään kävellä eikä pahemmin kuunnellut pidätteitäkään. Pikkuhiljaa se kumminkin keskittyi itse työntekoon ja alkoi hiaman rentoutumaan. Kun käynti oli hyvä ja hevonen kuulolla jatkoin harjoitusravissa samalla kahdeksikolla jossa tein myös hiaman siirtymisiä. Pikkuhiljaa D alkoi liikkua rennommin ja oli jo rauhallisempi. Loppuun keventelin vielä koko uraa pitkin eteen-alas loppuravit. 

  





Keskiviikkona onkin vuorossa tämän vuoden ensimmäiset hyppelöt ulkona divan kanssa! voi olla diivuli pikkasen täpinöissä :D Palaillaan siis viimeistään hyppelöiden merkeissä! 

6 kommenttia:

  1. Ihana tuo videon loppu kun kävelette sisään, yleensä videot vain katkeavat yhtäkkiä mutta tämä tavallaan meni perille saakka :)

    VastaaPoista
  2. Diiva on toosi hieno jälleen kerran! :D

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. hahahaha sä laitoit ton traktorikohdanki toho XD se oli nii random ku se meni siit ohi nii oli pakko kuvata xdxd mut loppujenlopuks teil meni tosi hyvi! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhh joo xd vitsit nauroin tota ku kattosin noit, kuvaat iha normaalist ja sit kamera vaa siirtyy toho traktorii ku se menee ohi XDD jeps, oli diva sit ainaki loppuun jo parempi :))

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016