BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


8. toukokuuta 2013

Ekat ulko hyppelöt!


Ihanaaa, kesä!! Tänään on ollut koko päivän ulkona varmaankin yli +20 astetta, ihan älyttömän lämmin, tuli ihan hiki t-paidalla ratsastaessa, oon ihan kesäfiiliksissä! :D 

Tänään siis tosiaan päästiin diivulin kanssa ekaa kertaa tänä vuonna ulos maljaketälle hyppäämään! voi huhhu tammalla tuntui kyllä vauhtia piisavan :D verkassa se oli kyllä ihan rauhallinen ja kuuliainen.. verkkojen jälkeen aloitettiin toisessa päädyssä tulemaan pientä ristikkoa ympyrällä. Diva kun näki esteen niin johan tamma innostui! Esteen jälkeen se sinkaisi kun ohjus ja taisi parit pukitkin siinä samassa välillä heittää.. onneksi alkuinnostus meni piakkoin ohi ja D rauhottui jokseen ja tuli jo esteen jälkeen paremmin kiinni :D



Tunnin aikana hypättiin pääosin vain päädyssä olevaa 4 estettä, niitä "kierrellen"  seuraavilta esteitlä sai jo ajoissa katsoa toisella ja kaarissa piti muistaa ratsastaa sisäpohkeen ympäri.  Kentän vieressä maneesin puolella oli pinossa/kasassa ylimääräisiä erikoisesteitä sekä puomeja.. Diivulin mielestä tämä olikin aluksi hurjan pelottavaa.. hypättiin tästä vierestä pystyä, diva kyttäili estevarastoa ja esteen jälkeen sinkosi kun ohjus eteen, videossakin näkyy mutta alkuun oli vielä pahempi :D tamma heitti takapäätäkin ja läksi oikein kunnolla menemään, tuli se kyllä loppujen lopuksi melko pian takaisin, muutamaan otteeseen kuuluikin "istu satulaan!" diva lähti päätään kiskomaan niin olin irti satulasta, paremmihan se takaisin olisi varmaan tullut jos olisin kunnolla istunut satulaan ja tehtnyt kunnon pidätteen , noh tuli se jo paremmin lopusta takaisin ja kun itse muisti istua! tuntui  kyllä että varsinkin lopussa diva keksi siitä hauskan leikin ,että sinkoo esteen jälkeen , höölmö!  Lopputunnista tultiin sitten pariin kertaan kaikki pienenä "ratana" pariin kertaan joillekkin esteille tuli vähän pohjaan ja  muutamalle tulikin yllättävä loikka niin en ollut kädellä kunnolla mukana.


Jokseenkin tuohon tyyliin. Eli okserilta alkoi sen jälkeen kaarre pystylle- kaarre toiselle pystylle ja viimeiseksi tuo diivulin mielestä pelottava pysty :D tätä tultiin tälläisenaan muutaman kerran jonka jälkeen sama alku mutta viimeiseltä pystyltä jatkettiin suoraa ja hypättiin tuo ensimmäinen pysty toisesta suunnasta, käännettiin ennen okseria ja tultiin pysty-pysty tuolla melko lyhkäisellä tiellä.



Diva hyppelii loppuun kyllä tosi kivasti ! etenkin tuo lyhyehkö väli sujui hyvin! melkein luulin,ettei edes päästä kääntämään ekalta pystylle toiselle jos vauhti kiihtyyy liikaa , noh diva oli kuulolla ja loikkeli hyvin :)  Loppuraveissa d oli alkuun vähän vauhdikas mutta tarpeeksi kun ratsasti kaaria ja kiemurteli niin alkoi diva paremmin rauhoittua ja rentoutumaan! videolta näkyykin paremmin, jätin siihen nyt äänetkin. Iso kiitos viiville kuvaamisest! en edes muista milloinka viimeksi olisi tullut materiaali meidän estetreeneistä kun ollaan aina oltu hyppäämässä maneesilla iltaisin ihan myöhään, nyt vihdoin pitkästä aikaa hyppelöistä videota! :))

Seuraavaksi diivailemaan lauantaina jolloinka liikutan myöskin ponin  :) ponia liikuttelen nyt lauantaista keskiviikkoon. 

Mulla alkoikin nyt jo viikonloppu!  huomenna vapaa ja saatiin perjantaikin vapaaksi, ihanaa! koulussa on meinannut pariin otteeseen jo palaa hermot, meillä siis alkoi tuo permiskurssi ja ei tehdä mitään muuta kuin päivästä toiseen aamusta iltapäivään vaan  rullataan ja rullataan... huoh melkoisen turhauttavaa rullata jonka jälkeen todetaan ettei ehkä päässyt läpi ja käsketään purkamaan ja rullaamaan alusta.. on muuten hartiat ja kädet ihan jumissa tuosta! :D

Hyvät viikonloput, palaillaan! 

8 kommenttia:

  1. no teillähän oli vauhdikas estetunti! :)
    Hypyissä näytitte kuitenkin hyvältä ja kyllä se sieltä pohkeen ympärille tuli lopulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo divalla oli oikeen kunnolla vauhti päällä ku pääsi ekaa kertaa ulos loikkimaan talven jälkeen :D kiitos, jeps! :)

      Poista
  2. Voi kun sillä oli vauhtia! Hupsu :) Tosi kivasti menitte. Vielä kun pystyt istumaan esteiden välissä alas niin menee tosi kivasti!

    VastaaPoista
  3. ihana miten siististi ratsastat, vaikka hevosella selvästikkin menohaluja olisi ollut:D

    VastaaPoista
  4. Hyvännäköistä menoa, vaikka hevonen kävikin hieman kierroksilla. Todella mukavan oloinen blogi ja alankin mielenkiinnolla seuraamaan teidän menoanne. :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016