BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. toukokuuta 2013

Hiljaa hyvä tulee

Vaput juhlittu ja vapusta selvitty! Alkuun näytti hiaman synkältä ja olin lähellä jäädä ihan vain kotiin, mutta illemmalla alkoikin paistaa joten suunnattiin kaupungille sekä vartiovuorelle. Kaupungilta jatkettiin kaverille yöksi ja seuraava päivä menikin sitten hiaman rauhallisemmin, kävästiin vapputorilla ja oltiin leffassa. Melkoisen railakas vappu taas , onneksi vappu on vain kerran vuodessa :D 


Oon nyt ihan maanantaisessa kun keskiviikko oli vapaa, nyt ollaankin jo torstaissa ja huomenna on " taas " viikonloppu :D  Tänään kävin siis liikuttamassa divan ja ida käväisi meitä videoimassa..

Tammalla oli virtaa kuin pienessä kylässä eikä mistään meinannut tulla yhtikäs mitään.. Diivuli oli jo ihme sählä karsinassa kun pistin sitä kuntoon :D  Suunnattiin ensiksi tuntsari kentälle kun malja kentällä oli jonkun verran porukkaa. Diva tuntui vetävän ihan 6-0, vauhtia piisasi ja kaikki oli kauhean jännää.. pariin otteeseen pomppi/sätkyili kun mopopoikia paineli kentän vierestä ohi.. näin parhaaksi siirtyä malja kentälle , joskos diva olisi ollut rauhallisempi kun pääsisi muiden kanssa samalle kentälle. Noh ei se paljoa rauhallisemmaksi tullut vaikka vaihdettiin kenttää. Olin vähällä siirtyä pian maneesiin kun mistään ei meinannut tulla mitään, linnut, tuolit ,tuuli ja erikoisesteet tuntuivat niin jänskilät, diva tuntui oikein innostuvan entisestään kun kentälle oli jäänyt muutamat esteet. Noh lähdin ensiksi työstämään käyntiä hyväksi, tein paljon pysähdyksiä ja asettelin ja taivuttelin kumpaankin suuntaan. 

Diva tuntui kipittävän mutta pikkuhiljaa se malttoikin jo kävellä. Jatkoin harjoitusravissa kun käynti oli tarpeeksi hyvä, ravissa diivuli taas olisi tahtonut painella menemään kuin höyryjuna. Pidätteiden kautta pikkuhiljaa d alkoi olemaan jo hiaman rennompi ja oli paremmin kuulolla. Laukkaa otin ihan vain kumpaankin suuntaan ympyrällä. Laukassa D olikin jo itseasiassa aika rauhallinen. Laukkojen jälkeen tosin vauhti taas tuppasi kiihtymään mutta ratsastelin paljon kiemuroita kaaria,suunnanmuutoksia,sekä taivuttelin ja tein siirtymisiä niin  diivuli alkoi liikkua melko mukavasti.  Loppuun olikin jo suht rento ja hyvän tuntuinen joten lopetin siihen ja käveltiin piitkät loppukäynnit!  Varoen ja pikkuhiljaa sai tänään työstää, mutta hiljaa hyvä tuli, alkuun kun tuntui mopo lähtevän käsistä :D hahh innolla odottelen kun päästään ekaa kertaa luultavasti ensi viikon ke malja kentälle hyppäämään, saattaa olla diivuli innoissaan :D lauantaina seuraavaksi diivailemaan, palaillaan , hyvät viikonloput! 

Alhaalla videokooste, kiitos siitä idalle! sekä muutama kuva, kiitos johannalle :)


haukotuuuus

2 kommenttia:

  1. Onpas kivannäköstä menoa vaikka virtaa Divalla olikin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) joo tuntu ,et oli vähän liikaakin virtaa mut rahottus se onneks loppuun päi :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016