BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. toukokuuta 2013

On siis kesä!

Ihanaa, kun mittari on näyttänyt muutamana viimeisenä päivänä melkein yli +25 astetta, kesä on tullut! Harmittaa pikkasen kun toiset tässä jäävät nyt kesälomille kun koulut loppuvat, mulla vaan koulut senkun jatkuu läpi kesäkuun, juhannukselta vasta alkaa loma.. noh onneksi kesäkuuhun mahtuu  kyllä kaikkea jännää ja kivaa sekä kaikkea on suunnitteila niin enköhän kestä ! 12.pv   vihdoin ja viimein mulla on synttärit ja täysi-ikäisyys koittaa!! siitä heti viikonloppuna suunnataan hakemaan  uutta perheenjäsentä! Innokkaimmat instagramin selailijat ovatkin varmaan bongailleet kun olen koirasta sinne muutaman kuvan päivitellyt! Valkoinen mustasilmäinen ranskanbulldogin uros vauvveli siis meille tulossa :) Tuskin maltan odottaa kesäkuulle, niiiiin suloinen tapaus kyseessä! 

Sitten tämänpäiväiseen! Ulkona oli melkoisen hisotava ilma, mentiin ehkäpä vajaa tunnin verran suht rennosti malja kentällä, alku sekä loppukäynnit kävellen poluilla. En tiedä mahtoikohan tuosta kuumudesta johtua mutta diva oli ihaann super hyvä läpi ratsastuksen! Niin rauhallinen ja rennon tuntuinen!  Työstin kunnolla ensin käynnissä ja kun käynti tuntui hyvälle lähdin työskentelemään ravissa, työstin kahdeksikolla sekä asettelin ja taivuttelin ympyröillä! Laukassa jäin toiseen päätyyn ympyrälle jossa otin ensin ihan rentoa laukkaaa jonka jälkeen lähdin työstämään pysähdyksiin asti. Diva oli ihan super hyvä! Nyt se oli kuulolla, malttoi odottaa eikä tarjonnut laukkaa ennen kuin sitä pyysi!  Etenkin oikeaan joka on ollut itselleni se hankalempi suunta diva oli todella hyvä, laukkasi rennon pyöreästi eteen. Laukkojen jälkeen käveltiin hetki ja työstin vielä jonkun aikaa harjoitusravissa. Nyt diva oli laukkojenkin jälkeen rauhallinen eikä lähtenyt tapansa mukaan kipittämään, torstaina kun oli melkein ihan lentoon lähdössä niin nyt tamma ravaili letkeästi tyytyväisesti eteen, ihan super siis!! Loppuravit eteen-alas ja lopettelin siihen kun hevonen tuntui hyvälle! Jäi ihan super hyvä fiilis tuosta tämänpäiväisestä ratsastelusta, diivuli oli niiiin hieno! 

Ensi viikolla luvassa ti ja to diivailua, viikonloppuna onkin Turun-Malja joten la diivailu vaihtui tiistaille. Viikonloppu luultavasti meneekin kisoja katsellessa!  Palaillaan!

P.S Lukijamäärä näyttää tasan 150,vautsi!! iso kiitos jokaiselle lukijalle! Ajattelin tasan lukijamäärän kunniaksi tehdä jonkin sortin erikoispostauksen! Onko toiveita? pistäkäähän rohkeasti tulemaan! :)

3 kommenttia:

  1. huiii kun on iso banneri! Peittää koko näytön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äöäää, on vai? :o oon koittanu tota pienentää nyt varmaaan koko päivän, et saisin sopivaks. Mulla näytti ihan normaalilta mut ei sit varmaan näytä kaikkilla :D hitsit tarviii koittaa uusiks xd

      Poista
    2. Nyyt pitäis olla bannerin pienempi! :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016